Το βράδυ ο μεγάλος τελικός του “Next Top Model” ! Διαβάστε ποια είναι η μεγάλη νικήτρια…

Επιτέλους… Επιτέλους έφτασε η μεγάλη στιγμή να μας το κουνήσει το μαντήλι το “Next Top Model” ! Επιτέλους έφτασε η μεγάλη στιγμή το μοντελο-ριάλιτι της συμφοράς του ΑΝΤ1 να ρίξει αυλαία, γιατί πόσους τόνους ανοησίας να μπορέσει να ζήσει ένας απεγνωσμένος τηλεθεατής ;

Αν και μεταξύ μας, φέτος λόγω “Νησιού”, αποδείχθηκε περίτρανα όλη την χρονιά, πως ευτυχώς στην τηλε-ανοησία όλοι μας έχουμε αρχίσει να έχουμε λιγότερες αντοχές, οπότε αντί να την ανεχόμαστε, προτιμάμε να της γυρίζουμε την πλάτη, αρκεί να υπάρχει απέναντι κάτι που να αξίζει να το δεις…

Ετσι, λοιπόν, το τραγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μας αποχαιρετά και όχι δεν κρύβω την χαρά μου… Ναι, δεν θα μου λείψει ούτε η επιτηδευμένα ξινή Βίκυ Καγιά, ούτε ο… σκληρός Χριστόφορος Κοτέντος , ούτε οι τόσο κλισέ κακίες της επιτροπής, ούτε η πανηλίθια τηλεοπτική συμπεριφορά όλου του προγράμματος που χωρίς ενδοιασμούς βάζει στην μηχανή του κιμά κοριτσάκια και τους λιώνει ότι αυτοπεποίθηση είχαν καταφέρει να αποκτήσουν μέχρι τα 20 τους χρόνια, με το “άλλοθι” ότι ήξεραν όταν δήλωναν συμμετοχή στο παιχνίδι, ότι θα έμπαιναν σε ένα ριάλιτι !

Κατά τα άλλα; Αν αναρωτιέστε τι περιλαμβάνει ο αποψινός τελικός; Σας παρυσιάζω το δελτίο Τύπου του καναλιού και να σας πω επίσης, πως απ ΄ότι έχει διαρρεύσει η Σιντορέλα λέγεται πως είναι η μεγάλη νικήτρια του “Next Top Mode 2”, με δεύτερη να κόβει το νήμα την Ευαγγελία. Το μόνο που απομένει τώρα είναι, να δούμε αν όντως είναι έτσι τα πράγματα το βράδυ στις 9.00…

Πάμε για το δελτίο Τύπου…

“…Μετά από μια πολύμηνη διαδικασία γεμάτη συγκλονιστικές και αξέχαστες δοκιμασίες, φωτογραφήσεις, ταξίδια, συναντήσεις, casting και πασαρέλες, επιτέλους μια κοπέλα θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: θα γίνει το νέο Next Top Model της Ελλάδας! Και η Βίκυ Καγιά μας την παρουσιάζει αυτή τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ!
Παράλληλα, όμως, η Βίκυ Καγιά θα κάνει livechatμε τους fans του ΝΕΧΤ TOP MODEL τη βραδιά του τελικού! Από τις 8 μέχρι τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, η οικοδέσποινα του NEXT TOP MODEL θα αφιερώσει δύο ώρες για να κουβεντιάσει μαζί τους, να απαντήσει σε ερωτήσεις, να λύσει απορίες, να μοιραστεί εμπειρίες και να σχολιάσει τις επιδόσεις των φιναλίστ λίγο πριν και κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού. Όσοι θέλουν να κάνουν chat με τη Bίκυ Καγιά, αρκεί να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του NEΧT TOP MODEL, www.antenna.gr/nexttopmodel.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το fanpage του ελληνικού NEXT TOP MODEL στο Facebook έχει ξεπεράσει τους 92.500 fans, οι οποίοι προέρχονται από πολλές χώρες! Κατά συνέπεια, τo show του ΑΝΤ1 είναι το 2ο πιο δημοφιλές ελληνικό πρόγραμμα στο Facebook μετά το «Ράδιο Αρβύλα».
Ας πάρουμε τώρα μια γεύση από τον τελικό. Πριν από τις τελευταίες και καθοριστικές δοκιμασίες, τα κορίτσια ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη! Εκεί θα περάσουν από casting για την τουρκική έκδοση του περιοδικού Marie Claire. Φυσικά, δεν χάνουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα στους δρόμους της Πόλης, να επισκεφτούν την Αγια Σοφιά, αλλά και να κάνουν “παζάρια” με τους μικροπωλητές στην αγορά.
Παράλληλα, οι φιναλίστ έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τον πιο δημοφιλή παρουσιαστή της Τουρκίας, Ατζούν! Ο Ατζούν που στο παρελθόν είχε φέρει στο τουρκικό «Deal» τα top models Αντριάνα Λίμα και Αλεσάντρα Αμπρόσιο, καλεί τα κορίτσια σε casting για το ρόλο της συμπαρουσιάστριας σε ένα φιλανθρωπικό show, το οποίο θα παρακολουθήσουν περίπου 10 εκατομμύρια τηλεθεατές!
Με την επιστροφή τους στην Αθήνα, τα κορίτσια αρχίζουν την προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό. Οι περσινές φιναλίστ, Σεράινα, Ιωάννα και Μαρία, επισκέπτονται τα κορίτσια στο σπίτι, θυμούνται τις δικές τους εμπειρίες και τους δίνουν πολύτιμες συμβουλές.
Στην τελευταία και πιο σημαντική φωτογράφιση του Next Top Model, τα κορίτσια ποζάρουν μπροστά στο φακό του Δημήτρη Σκουλού. Όλες οι φιναλίστ πρέπει να φορέσουν το ίδιο φόρεμα, μια δημιουργία Konstantinos Melis by Laskos, και να έχουν το ίδιο μακιγιάζ και χτένισμα.
Η τελευταία δοκιμασία πριν την ανάδειξη του Next Top Μοdel είναι το FashionShow του Χριστόφορου Κοτέντου. Τα κορίτσια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, θα κάνουν ίσως την πιο σημαντική πασαρέλα της ζωής τους μπροστά σε κριτές και κοινό.
Το τελευταίο συμβούλιο των κριτών θα αναδείξει το νέο Next Top Model – το κορίτσι που θα γίνει η μούσα των μεγάλων σχεδιαστών και θα κατακτήσει τον κόσμο της μόδας!…”

Read More

And More