Το βραχιόλι WONDER WOMAN by LIANA VOURAKIS, δίνει ελπίδα στα παιδιά!

Στις 5 Μαρτίου η Private Events by OMNI APICO διοργάνωσε ένα privè High Tea Event, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, για την παρουσίαση του βραχιολιού WONDER WOMAN! Το βραχιόλι δημιουργήθηκε από την Private Events by OMNI APICO, στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, σε συνεργασία με τη LIANA VOURAKIS και έχει ως κεντρικό θέμα τη σύγχρονη γυναίκα ως WONDER WOMΑN, και τους ποικίλους, σημαντικούς και δύσκολους ρόλους που εκπροσωπεί ως μητέρα, κόρη, φίλη, αδελφή, σύντροφος κ.α. Η προσφορά του βραχιολιού εκπροσωπεί την αναγνώριση και εκτίμηση όσων έχει προσφέρει στη ζωή μας, η WONDER WOMΑN του καθενός.

Πρέσβειρα της ενέργειας αποτελεί η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, η οποία εκπροσωπεί όλους τους σημαντικούς ρόλους που η σύγχρονη γυναίκα καλείται να φέρει εις πέρας καθημερινά.

Το βασικό μήνυμα της βραδιάς και της ενέργειας της Private Events by OMNI APICO συνολικά αποτελεί η ‘ελπίδα’ και η παρακίνηση του κόσμου να την επιδεικνύει έμπρακτα, καθώς μέρος των εσόδων του βραχιολιού WONDER WOMAN θα διατεθεί για τη στήριξη του σημαντικού έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ένας σύλλογος που κάνει τα αδύνατα δυνατά για όλα τα παιδιά με καρκίνο αλλά και τις οικογένειές τους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επώνυμες γυναίκες από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και lifestyle χώρο, συμμετέχοντας σε μία ξεχωριστή εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Ενδεικτικά την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πριγκίπισσα Τατιάνα, από το Δ.Σ του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ οι κυρίες Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου, Ντίνα Πριτσιβέλη, Μελίνα Δασκαλάκη, Κέττυ Φιλιππίδου, Ινώ Κωνσταντοπούλου, Αλίνα Μινέτα, Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, Χριστίνα Τσατσάκη και οι κυρίες Ειρήνη Νταϊφά επιχειρηματίας, Calliope διεθνούς φήμης φωτογράφος, Έλενα Μακρή-Λυμπέρη εκδότρια περιοδικού Hello! και blog Elena’s Diary , Έλενα Τσαβαλιά παρουσιάστρια, Βίκυ Παγιατάκη αστρολόγος, Μαρία Σπανού πρόεδρος της BMW Σπανός ΑΕ, Μαργαρίτα Σφέτσα δημοσιογράφος κ.α.

Την εκδήλωση άνοιξε η Διευθύντρια της Private Events by OMNI APICO κα Μίνα Κακανιά επισημαίνοντας ότι «μία γυναίκα πρέπει καθημερινά να αντέχει τα πάντα; να είναι δυναμική και αποτελεσματική στη δουλειά της, να γυρίζει και να στηρίζει το σπίτι της, να μεγαλώνει τα παιδιά της κ.α. Πρέπει να τα κάνει όλα, το οποίο είναι δύσκολο αλλά οι παρευρισκόμενες WONDER WOMEN αποδεικνύουν ότι δεν είναι ακατόρθωτο». Το λόγο πήρε ο κος Γιώργος Ηλιάδης, Managing Partner του ομίλου Algean Group όπου ανήκει η Private Events by OMNI APICO. Ο κος Ηλιάδης μοιράστηκε ότι «από μικρή ηλικία ο Θεός τον ευλόγησε με την συντροφιά WONDER WOMEN” μιλώντας για τη μητέρα του και τη ζωή της που αποτέλεσε το γυναικείο πρότυπο αλλά και τη σύζυγό του κα Άννια Σπηλιοπούλου-Ηλιάδη καθώς «σήμερα, 4 παιδιά και 4 εταιρείες μετά, το κίνητρό της να κατακτά συνεχίζει να τροφοδοτεί τις ζωές τους και η αφοσίωσή της στην προσωπική τους ζωή και τη δουλειά τους τον εμπνέει να συνεχίζει». Εκ μέρους του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ η Γενική Γραμματέας κα Κέττυ Φιλιππίδου επισήμανε ότι «η 8η Μαρτίου συμβολίζει την κατάκτηση της γυναίκας καθημερινά και σε όλα τα επίπεδα» ενώ συνέχισε αφιερώνοντας τον τίτλο WONDER WOMAN «σε όλες τις γυναίκες που έμπρακτα συμμετέχουν στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ και κερδίζουν μάχες καθημερινά».
Η δημιουργός του βραχιολιού κα LIANA VOURAKIS δήλωσε ότι «είναι μεγάλη της χαρά και τιμή να συνεισφέρει στο σπουδαίο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ. Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι η ώρα της αλληλεγγύης η Πατρίδα μας χρειάζεται όραμα και σύμπραξη για να αντιμετωπίσουμε τον πόνο». Στη συνέχεια αφιέρωσε το βραχιόλι «σε όλες τις θαυμαστές γυναίκες γύρω μας ,τις μητέρες ,τις κόρες τις συζύγους τις φίλες, με αγάπη και πολλή ΕΛΠΙΔΑ»
Την εκδήλωση και το φιλανθρωπικό της χαρακτήρα υποστηρίξαν με την σημαντική τους χορηγία το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ως Μέγας Χορηγός, η αντιπροσωπεία BMW Σπανός ΑΕ, Ο Δρόμος του Τσαγιού, το Quintessentially Lifestyle,το περιοδικό Hello! Weekly και η Cast Expression Photography.
To βραχιόλι ‘WONDER WOMEN’ by LIANA VOURAKIS for Private Events by OMNI APICO διατίθεται προς πώληση από το Σάββατο 7 Μαρτίου αποκλειστικά στις boutique Liana Vourakis (Κολωνάκι, Citilink, Golden Hall).

Read More

And More