To “Your Face Sounds Familiar” κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης;

Το “Your Face Sounds Familiar” είναι από χθες το βράδυ η νέα τηλεοπτική πρόταση του ΑΝΤ1 για τα βράδια της Κυριακής. Το πολυσυζητημένο σόου του καναλιού του Αμαρουσίου ξεκίνησε το τηλεοπτικό του ταξίδι και σήμερα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε τις επιδόσεις που σημείωσε στους πίνακες τηλεθέασης και για το αν κατάφερε να εκτοπήσει τον ανταγωνισμό.

Το “YFSF” ,λοιπόν, κατάφερε να επικρτατήσει στην μάχη της τηλεθέασης και σαφέστατα να υπερισχύσει του ανταγωνισμού, μιας και τα υπόλοιπα κανάλια είχαν λίγο – πολύ παραδώσει την Κυριακάτικη βραδινή τους ζώνη στον ΑΝΤ1, βγάζοντας στον αέρα προγράμματα τα οποία σαφέστατα και είχαν πολύ μικρότερη τηλεοπτική δυναμική.

Από την άλλη μεριά, το σόου του ΑΝΤ1 μπορεί να έκοψε πρώτο το νήμα, όμως, δεν τίναξε και την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα, μιας και κυμάνθηκε σε αναμενόμενα επίπεδα. Με άλλα λόγια το καινούργιο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 34,2%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15 εως 44 ετών, έφτασε το 35,8%.

Read More

And More