Το ζεϊμπέκικο του πρωθυπουργού! Τι λέει για τη βραδιά στο ΤLIFE ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας!

Ρεβεγιόν σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Ν. Κηφισιάς έκανε ο πρωθυπουργός με την συζυγό του Άντα και την παρέα τους. Ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεψε την παράσταση, χορεύοντας ένα ζεϊμπέκικο, το οποίο απέσπασε και το χειροκρότημα των θαμώνων. Το TLIFE επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού “Παυσίλυπον” και έμαθε τι έγινε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Ο πρωθυπουργός προτίμησε να περάσει το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς παρέα με την γυναίκα του Άντα κι ένα φιλικό ζευγάρι και διάλεξε το κοσμοπολίτικο μεζεδοπωλείο “Παυσίλυπον”, του οποίου είναι χρόνια πελάτης. Ο Γιώργος Παπανδρέου έφθασε στο μαγαζί, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου και διασκέδασε ακούγοντας τη ζωντανή μουσική και δοκιμάζοντας τις σπεσιαλιτέ της βραδιάς. “Υπήρχε πολύ κεφί στο μαγαζί και όταν ήρθε ο πρωθυπουργός, το κέφι απογειώθηκε. Ο κ. Παπανδρέου είναι χρόνια πελάτης μας. Δεν έρχεται συχνά, αλλά κάποιες φορές το χρόνο θα έρθει”, αναφέρει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ο ίδιος σημείωσε πως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πολύ απλός και ευγενικός και κάθε φορά που θα βρεθεί στο μαγαζί είναι πολύ προσιτός. “Είναι πολύ ευγενικός άνθρωπος, από τους πιο ευγενικούς που έχουν περάσει από το μαγαζί. Είναι πάντα κύριος και ποτέ δεν έχει ζητήσει κάποιο συγκεκριμένο τραπέζι και δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα”, υπογράμμισε.

Όσον αφορά το ζεϊμπέκικο που σηκώθηκε να χορέψει, το έκανε με την προτροπή του κόσμου που ήταν εκεί για να διασκεδάσει και απέσπασε το θερμό του χειροκρότημα. Ο πρωθυπουργός, δεν αντιστάθηκε στα μελαγχολικά λόγια του θρυλικού τραγουδιού του Βασίλη Τσιτσάνη “Συννεφιασμένη Κυριακή” και σηκώθηκε να χορέψει. Όπως βλέπεις τα καταφέρνει καλά όπως εξάλλου και ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου που συνήθιζε να χορεύει ζεϊμπέκικο μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους.

Δες το video με το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Παπανδρέου:

Δες φωτογραφίες από το μαγαζί που διασκέδασε:


Το “Παυσίλυπον” διαθέτει ορχίστρα για ζωντανή μουσική!

Read More

And More