Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του!

Εδώ και περίπου έναν χρόνο η Χριστίνα Στεφανίδη και ο Γιώργος Λέντζας βρήκαν την ευτυχία ο ένας στο πλευρό του άλλου. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η συνέχεια επιφύλαξε ακόμη καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, το πανέμορφο μοντέλο και ο γνωστός παρουσιαστής πήραν την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Το επόμενο βήμα του ζευγαριού, δεν εξέπληξε κανέναν, μιας και όπως λένε οι φίλοι τους ήταν πανέτοιμοι να προχωρήσουν!

“Η συγκατοίκηση ήταν φυσικό επακόλουθο, καθώς δεν έβλεπαν κανένα λόγο να ζουν σε διαφορετικά σπίτια”, λένε πηγές από τον φιλικό τους κύκλο. Η Χριστίνα και ο Γιώργος μένουν μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι κάτω από την Ακρόπολη και τους αρέσει να κάνουν ατέλειωτες βόλτες στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και να ανακαλύπτουν “κρυφά” σημεία της περιοχής, που ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο την κοινή τους καθημερινότητα.

Όσον αφορά το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα, εκείνο έχει φυσικά διακοπές στα ελληνικά νησιά, με τους δυο τους να κάνουν εξορμήσεις στις όμορφες Κυκλάδες!

Read More

And More