Τοξικομανής και με ιστορικό ψυχικής υγείας η 31χρονη μάνα – “Χτύπησα με τα χέρια μου το παιδί”

Συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα η 31χρονη μάνα που χτύπησε το 2,5 μηνών βρέφος της και το έβαλε στο ψυγείο. “Έκλαιγε πολύ και το χτύπησα για να ησυχάσει” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του τμήματος Χαλανδρίτσας όπου και κρατούνταν.

Το χτύπησε και το έβαλε στο ψυγείο

“Χτύπησα με τα χέρια μου το παιδί” φέρεται να ομολόγησε, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ενώ πιθανόν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οπότε και σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό σπίτι στο χωριό Αλεποχώρι Αχαΐας.

Πρόκειται για προβληματική οικογένεια

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ερυμάνθου, Θάνος Καρπής σε δηλώσεις του ανέφερε ότι είχαν διαπιστώσει πως πρόκειται για μια προβληματική οικογένεια που ζούσε απομονωμένη στην άκρη του χωριού που έχει περίπου 30 κατοίκους. Η 31χρονη έχει ακόμη δύο δίδυμα παιδιά, ηλικίας 16 μηνών.

Η κοινωνική λειτουργός της οποίας είχε ζητηθεί παρέμβαση, σύμφωνα με τον δήμαρχο, δέχθηκε απειλές και αποχώρησε, όπως και η κοπέλα από το Βοήθεια στο Σπίτι που την συνόδευσε. Λίγο καιρό μετά, είχε επιχειρηθεί να πάρουν τα άλλα δύο παιδιά στο Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και πάλι είχαν επιτεθεί και τους είχαν απειλήσει.

Η οικογένεια έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αστυνομικές Αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών ουσιών όσο και για κλοπές και διαρρήξεις στην Πάτρα και τα περίχωρα.

Η μάνα είχε ιστορικό ψυχικής υγείας

Η ίδια η γυναίκα αλλά και μέλη της οικογένειας, έχουν επιβαρυμένο ιστορικό ψυχικής υγείας και κάποιοι μάλιστα έχουν νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Η σχέση με τον αδερφό του τωρινού και ο θάνατος μυστήριο

Η 31χρονη είχε σχέση παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της συντρόφου και πατέρα των παιδιών της. Ο πρώτος της σύζυγος, πριν από μερικά χρόνια, είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχει διαλευκανθεί αν επρόκειτο για ατύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία.

Συγκλονισμένη η γιαγιά του μωρού

Στη Χαλανδρίτσα βρίσκεται και η γιαγιά των παιδιών η οποία τα φρόντιζε. Η ίδια μίλησε στο dete.gr και δήλωσε πως έφυγε την Παρασκευή από το σπίτι στο Αλεποχώρι. Επέστρεψε την Τρίτη και αντίκρισε το μοιραίο. Οπως είπε η γιαγιά (μητέρα του άνδρα) το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί.

Read More

And More