Τόλης Βοσκόπουλος: Ο μεγάλος έρωτας με την Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου

Η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού άφησε πίσω του την τελευταία του σύζυγο, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου του 1996.

Ήταν αναμφίβολα, ένα από τα πιο κοσμικά γεγονότα όλων των εποχών. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Κέρκυρας, την ιδιαίτερη πατρίδα της Άντζελας και πέντε χρόνια μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Μαρία. Κουμπάροι ήταν ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, καλός φίλος του Τόλη και ο επιχειρηματίας Στέργιος Βρούσγος.

Ο γάμος του ζευγαριού συγκέντρωσε τότε τα φλας των φωτογράφων και το ενδιαφέρον του κοινού, κυρίως διότι μετά από μία πολυτάραχη ζωή, ο 55χρονος τότε τραγουδιστής φάνηκε ότι είχε κάνει στροφή στη ζωή του. Παρόντες στον γάμο ήταν και ο Ηλίας Ψινάκης και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ετοιμαζόταν για συνεργασία με τον “πρίγκιπα της νύχτας” όπως αποκαλούνταν ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Πέντε χρόνια μετά, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστο ήρθε στον κόσμο η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου. Τότε, η κόρη τους είχε γεννηθεί πρόωρα, δύο μήνες πριν. Από τότε και έπειτα, οι ισορροπίες και οι προτεραιότητες του ζευγαριού αλλάζουν. Η Μαρία Βοσκοπούλου θα γίνει η μοναδική αγάπη για τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Άντζελα Γκερέκου.

Φωτογραφίες: instagram, NDP

 

Read More

And More