Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο που άφησε στην κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, μετά τον θάνατό του

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε στο MEGA για τον Τόλη Βοσκόπουλο, με τον οποίο ήταν κουμπάροι, καθώς είχε βαφτίσει τον γιο του, Νάσο Παπαργυρόπουλο. Ο ίδιος περιέγραψε άγνωστες στιγμές στην κάμερα του κεντρικού δελτίου, όπως το πως αγόραζε κάθε βράδυ όλα τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη για να τον βοηθήσει, ότι έδινα πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του ενώ μιλά και για ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Βοσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του.

Για αυτό το τραγούδι ο Τόλης Βοσκόπουλος σε μια νύχτα ακύρωσε έναν ολόκληρο δίσκο που ετοιμαζόταν για μήνες στο Λονδίνο από το Νίκο Καρβέλα όταν ερωτεύτηκε παράφορα με την πρωτη ματια την Άντζελα Γκερέκου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Mega, από χέρια του Τόλη Βοσκόπουλου πέρασαν αμέτρητα για την εποχή του χρήματα. Τα χρήματα γι αυτόν δεν είχαν σημασία. Σημασία είχαν οι άνθρωποι. Ήταν όμως και ο απόλυτος επαγγελματίας. Που είχε λόγο για τα πάντα.

Προσιτός και απρόβλεπτος, μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα. Όπως από ένα σκίτσο που του του έφτιαξε ένας άγνωστος δημιουργός.

Αυτό το σκίτσο ζήτησε από το κουμπάρο και φίλο του να το δώσει στην κόρη του…όταν έρθει η στιγμή.

Διάβασε επίσης:

Τόλης Βοσκόπουλος: Η κόρη του Μαρία ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά του – Οι δημόσιες αναφορές της σε εκείνον

Read More

And More