Tom Cruise: Έχει μείνει μισός μετά το διαζύγιο! Φωτογραφίες

Σκιά του εαυτού του έχει γίνει ο Tom Cruise μετά το διαζύγιό του με την Katie Holmes. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει χάσει πολύ βάρος και έχει μείνει μισός μετά το χωρισμό του.
Βδομάδες μετά το χωρισμό του, ο Tom έδειχνε ιδιαίτερα στενοχωρημένος και είχε χάσει μερικά κιλά, αλλά τώρα η κατάσταση έχει γίνει πολύ πιο σοβαρή. Μόλις ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Katie, που θα κρατήσει μάλιστα κοντά της την μικρή Suri, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Tom Cruise πιο αδύνατο από ποτέ, σχεδόν σκελετωμένο.

Ο αγαπημένος σταρ εμφανίστηκε προχτες το βράδυ στο Globe Theatre του Λονδίνου για να παρακολουθήσει τον Ριχάρδο τον 3ο, και η εξωτερική του εμφάνιση σόκαρε όσους ήταν εκεί. Έδειχνε εξαντλημένος, ταλαιπωρημένος και πολύ πιο αδύνατος από όσο τον είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ήταν αξύριστος και τα μάγουλά του είχαν μπει προς τα μέσα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Daily Mail”, φήμες λένε πως έχει χάσει περίπου 7 κιλά μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More