Τόμας Πρωτόπαπας: Φίλοι και συνεργάτες μιλούν γι’ αυτόν στο TLIFE και στέλνουν τη θετική τους ενέργεια

Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική showbiz από το τροχαίο ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα στην Αττική Οδό το πρωί της Κυριακής. Ο γνωστός ηθοποιός παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική στο ΚΑΤ και δίνει τη δική του σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Η οικογένειά του, η κοπέλα του Ιωάννα και τα αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή και προσπαθούν να του στείλουν τη θετική τους ενέργεια. Το TLIFE επικοινώνησε με συνεργάτες και φίλους του για να μάθει αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υγεία του, αλλά δυστυχώς τα πράγματα είναι ακόμη πολύ κρίσιμα.
Οι διάσημοι φίλοι του, όμως δεν χάνουν την ελπίδα τους και προσπαθούν να του στείλουν όλη τη θετική τους ενέργεια.

Η καλή του φίλη και συμπρωταγωνίστρια του στους Βασιλιάδες Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε μαζί με άλλους φίλους του Τόμας στο νοσοκομείο για να είναι στο πλευρό της οικογένειάς του. “Ήμαστα χθες στο νοσοκομείο, αλλά δεν έχουμε νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του. Υπάρχει μόνο αναμονή. Η κατάσταση χρειάζεται υπομονή, είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά πρέπει να δείξουμε δύναμη. Ο λόγος που είμαστε, άλλωστε, κοντά στην οικογένεια δεν είναι για τις εξελίξεις, αλλά για την ηθική συμπαράσταση”.
Ιδιαίτερα συγκλονισμένος είναι και ο τηλεοπτικός του πατέρας Γεράσιμος Σκιαδαρέσης : “Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη για την υγεία του από προχθες το βράδυ. Εμείς ευχόμαστε να γίνει καλά”.
Το μήνυμά συμπαράστασης της έστειλε και η Ευγενία Τσαούση: “Αυτή η κατάσταση που περνά το παιδί είναι πολύ δύσκολη. Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι να γίνει καλά. Ευχόμαστε όλοι να βγει νικητής”, δήλωσε στο TLIFE.

Ακόμη, την ελπίδα του να τον δει να σηκώνεται και να περπατά στην πασαρέλα με τα ρούχα των Celebrity Skin εξέφρασε και ο Δημήτρης Στρέπκος, που βρίσκεται από την αρχή κοντά στην οικογένεια του Τόμας. “Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερά κρίσιμη. Εμείς ευχόμαστε να γίνει καλά και τον περιμένουμε να περπατήσει στην πασαρέλα με τον σκύλο του τον Μόρτη. Οι Celebrity Skin έχουμε ετοιμάσει τα ρούχα του και το κολάρο του σκύλου και τον περιμένουμε”, ανέφερε στο TLIFE.
Μουδιασμένη είναι και όλη η ομάδα του Dr Cook στην οποία συμμετείχε ο Τόμας Πρωτόπαπας. Το κανάλι προς το παρόν ανέβαλε την πρεμιέρα της εκπομπής μαγειρικής, με τον Γιάννη Λουκάκο να στέλνει το μήνυμα συμπαράστασής του στον ηθοποιό μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ενώ ιδιαίτερα στενοχωρημένη είναι και όλη ομάδα.
Το παιδί περνά δύσκολες ώρες και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του στείλουμε τη θετική μας ενέργεια”, ανέφερε η Αγγελική Δαλιάνη.
Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!

Read More

And More