Τον Δώρο Παναγίδη τον ξέρεις! Τον γοητευτικό αδερφό του τον έχεις δει;

Γεννημένος στις 2 Μαΐου, ο Δώρος Παναγίδης είχε την Πέμπτη τα γενέθλιά του. Ο πρώην παίκτης του Power Of Love δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές, που τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο reaity αγάπης του ΣΚΑΪ και εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό του σε κάθε του βήμα.

Αφού διάβασε ένα-ένα όλα τα τρυφερά μηνύματα που έλαβε και απάντησε σε όλα, θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια όσους τον θυμήθηκαν στην ιδιαίτερη αυτή μέρα για τη ζωή του. «Ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο για όλες αυτές τις ευχές! Η χαρά είναι μεγάλη όταν συνειδητοποιείς ότι δεν χρειάζεται να έχεις πολλούς γύρω σου, άλλα να έχεις αυτούς τους λίγους και καλούς που σ’εκτιμούν! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές άλλα ακόμη περισσότερο ευχαριστώ αυτούς τους λίγους που παρέμειναν στη ζωή μου στα εύκολα και στα δύσκολα, πίστεψαν σε μένα και συνεχίζουν να ναι διπλά μου», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Με αφορμή τα γενέθλια του Δώρου, λοιπόν, ο αδερφός του, Αντρέας Παναγίδης, δημοσίευσε στα InstaStories του μια κοινή φωτογραφία του, σχολιάζοντας: “Χρόνια Πολλά Bro”. Όπως θα διαπιστώσεις, οι δυο τους δεν μοιάζουν πολύ εμφανισιακά, αλλά το σίγουρο είναι πώς υπάρχει μεταξύ τους μεγάλη αγάπη.

Εσύ ποιον από τους δύο βρίσκεις πιο γοητευτικό;

Read More

And More