Τον έκλεψαν δείχνοντας το στήθος τους!

Τον έκλεψαν δείχνοντας το στήθος τους! | tlife.gr

Ένα ιδιαίτερο όπλο για ληστεία διάλεξαν δυο ελκυστικές γυναίκες στο Παρίσι… Ο λόγος για τις δυο εικοσάχρονες που έκλεψαν τα χρήματα ενός άντρα, ο οποίος βρίσκοταν σε ATM, δείχνοντας το στήθος τους!

Οι δυο κοπέλες φαίνεται πως πλησίασαν ένα άντρα που ετοιμαζόταν να βγάλει χρήματα από ένα μηχάνημα AΤΜ κι αφού αυτός πληκτρολόγησε τον κωδικό του, η μια από τις κοπέλες έβγαλε το πουκάμισό της και του έδειξε το στήθος της. Εκείνος γύρισε να την κοιτάξει και η άλλη κοπέλα βρήκε την ευκαιρία και άρπαξε 300 ευρώ από το λογαριασμό του. Πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι έγινε, οι δυο κοπέλες τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία της Γαλλίας ερευνά την υπόθεση και αναζητά τις κοπέλες που έδειξαν το στήθος τους για να κλέψουν τα χρήματα του άντρα που βρίσκονταν στο ATM. Μάλιστα, οι στυνομικοί προειδοποιούν του πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κάνουν ανάληψη χρημάτων. «Σας συμβουλεύουμε να είστε πολύ προσεκτικοί κάθε φορά που βγάζεται χρήματα από μηχανήματα ATM», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας από τους αστυνομικούς.

READ more