Τόνια Σολανάκη: Η αθλήτρια θηλάζει το νεογέννητο μωρό της στην παραλία και λέει «μπράβο» στην Ιωάννα Τούνη

Με μια μακροσκελή ανάρτηση η αθλήτρια Τόνια Σολανάκη που γνωρίσαμε καλύτερα τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο Nomads, στέλνει το δικό τους μήνυμα για τα οφέλη του θηλασμού.

Η ίδια μάλιστα αναφέρεται στην Ιωάννα Τούνη, μετά τις αντιδράσεις που δέχτηκε η πρόσφατη ανάρτησή της να θηλάζει τον γιο της σε δημόσιους χώρους.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την παραλία να θηλάζει το μωρό της, η Τόνια Σολανάκη, αναφέρει στην ανάρτησή της: «Να θηλάζεις παντού ελεύθερα και πολύ υπερήφανα».

Τόνια Σολανάκη – Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Το θαύμα της μητρότητας ακολουθείται από το θαύμα του θηλασμού! Της μοναδικής αυτής δυνατότητας να χαρίσεις με τον πιο άμεσο τρόπο στο παιδί σου εκτός από την τροφή του , αντισώματα και θρεπτικά συστατικά, την προστασία από τον βρεφικό Αιφνίδιο θάνατο αλλεργίες, λοιμώξεις ,νοσήματα, την ενίσχυση συναισθηματικής ασφάλειας του βρέφους αλλά και του υπέροχου δεσμού βρέφους και μητέρας!

Εσύ η ίδια προστατεύεσαι από την επιλόχεια κατάθλιψη, τον καρκίνο του μαστού, επανέρχεται το σώμα σου πιο σύντομα στην πρότερη κατάσταση αλλά και το βάρος σου το ίδιο και απολαμβάνεις επίσης μοναδικά συναισθήματα που κανείς μα κανείς άλλος δεν μπορεί να νιώσει!

Το σώμα της μάνας είναι ένας ιερός ναός που μεγάλωσε και τώρα θρέφει μια νέα ζωη ! Προσωπικά δεν νιώθω ούτε άσχημα , ούτε ενοχικά , ούτε θα περνούσε ποτέ απ´ το μυαλό μου κάτι τέτοιο αν δεν γινόντουσαν τα τελευταία θλιβερά γεγονότα…

Σε όσους τους φαίνεται αισχρό, αηδιαστικό ή προκλητικό να βλέπουν μια μητέρα (πράγμα ιερό) να θηλάζει το παιδί της καλύτερα να πάνε να κοιταχτούν σε έναν γιατρό!

Μπράβο στην Ιωάννα Τούνη και στην κάθε μάνα που ζει το θαύμα της ολοκληρωτικά», καταλήγει η αθλήτρια στην ανάρτησή της.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tonia Solanaki (@tonia_solanaki)

Read More

And More