Τόνια Σωτηροπούλου: Αυτοφωτογραφίζεται στο σαλόνι της και μας δείχνει πώς τα περνάει στην καραντίνα!

Η συμβουλή του Υπουργείου Υγείας, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας σε όλο σχεδόν τον κόσμο, είναι… «Μένουμε Σπίτι». Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην χώρα μας αυξάνονται καθημερινά και η κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο φαίνεται δυσοίωνη. Οπότε ο αυτοπεριορισμός είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε, τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τον περίγυρο μας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, λοιπόν, έχει μπει σε οικειοθελή καραντίνα και, έχοντας λάβει τα απαραίτητα ατομικά μέτρα για την προστασία της, παραμένει κλεισμένη στο διαμέρισμά της, προκειμένου να προστατευτεί από τον νέο φονικό ιό που μαστίζει την υφήλιο.

Μέσα από τα social media, ωστόσο, η ηθοποιός δεν σταματά να μοιράζεται με του διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρουσίασε πρόσφατα πώς περνάει μια τυπική της μέρα, τώρα που η ζωή της έχει αλλάξει αρκετά.

Η Τόνια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που έβγαλε μόνη της, στο σαλόνι του σπιτιού της, θέλοντας να “σκοτώσει” τον ελεύθερο χρόνο της, που πια είναι περισσότερος από ποτέ. Χωρίς μακιγιάζ, με τα μαλλιά της ατημέλητα και ντυμένη με αθλητικά ρούχα, πόζαρε στον φακό όπως δεν την έχεις ξαναδεί.

“Αυτοφωτογραφίζομαι. Μόνη μου στο σαλόνι μου. Από διάβασμα μέχρι Tai Chi με τη Στέλλα, η οποία όπως θα δείτε είναι και η ψυχολόγος μου…” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Read More

And More