Τόνια Σωτηροπούλου – Demy: Βραδινή έξοδος μαζί με τους συντρόφους τους στο κέντρο της πόλης [pics]

Η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια και η Demy με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου αποτελούν δύο από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που αποφεύγουν να μιλάνε για την προσωπική τους ζωή δημόσια, καθώς θέλουν να την προστατέψουν. Από τη μία πλευρά η Τόνια και ο Κωστής είναι περίπου ενάμισι χρόνο μαζί, ενώ η Demy με τον Κωνσταντίνο σχεδόν τα διπλά. Ωστόσο, οι τέσσερις τους διατηρούν φιλικές σχέσεις και όποτε οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέπουν περνάνε χρόνο μαζί.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι εδώ και αρκετό καιρό συγκατοικεί με τον σύντροφό της, αφού, σύμφωνα με εκείνη, πρόκειται για μία σημαντική σχέση της ζωής της. Στο πρόσωπό του βρήκε όλα όσα ονειρεύτηκε και οι στιγμές μαζί του είναι πολύτιμες.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τα δύο ζευγάρια μαζί με τους φίλους της στο κέντρο της πόλης λίγο μετά το τέλος της συνάντησής τους. Οι έξι φίλοι απόλαυσαν το δείπνο τους και πέρασαν ένα ξέγνοιαστο και χαλαρό βράδυ.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας στο αυτοκίνητο λίγο μετά το τέλος της βραδιάς τους.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More