Τόνια Σωτηροπούλου: Είναι αχώριστη με τον Κωστή Μαραβέγια! Η νέα απόδραση στο εξωτερικό [pics,video]

Λίγο πριν κλείσουν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται στα καλύτερά τους! Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz είναι μαζί περίπου 11 μήνες και δεν σταματά τα ταξίδια και τις κοινές αποδράσεις. Μπορεί ο ταλαντούχος καλλιτέχνης να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, λόγω του The Voice of Greece όπου συμμετέχει στην κριτική επιτροπή, αλλά όταν δεν έχει γυρίσματα, αφιερώνει όλο του τον χρόνο στην αγαπημένη του!

Αφού, η γοητευτική ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό του πριν μερικές μέρες και τον απόλαυσε από τις πρώτες θέσεις στις blind auditions του talent show, οι δυο τους έφυγαν για νέο προορισμό! Η Τόνια και ο Κωστής βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στην Βαρκελώνη στην Ισπανία και περνούν μαγικές στιγμές, κάνοντας αμέτρητες βόλτες στους γραφικούς δρόμους της πόλης.

Η μελαχρινή καλλονή έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό και κάθε λίγο και λιγάκι ετοιμάζει βαλίτσες για κάποια ευρωπαϊκή πόλη. Ο αγαπημένος της προσπαθεί να την ακολουθεί σχεδόν παντού, έτσι ώστε να γνωρίζουν μαζί νέα μέρη και να αποκτούν κοινές εμπειρίες μαζί.

Δες τα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στην Ισπανία:

Η Τόνια Σωτηροπούλου φωτογραφίζει το αγαπημένο της…

Read More

And More