Τόνια Σωτηροπούλου – Ευγενία Σαμαρά: Βραδινή έξοδος αφιερωμένη στην τέχνη! [pics]

Η Τόνια Σωτηροπούλου και η Ευγενία Σαμαρά συνδέονται από μια φιλία πολλών χρόνων και αυτός είναι και ο λόγος που τις βλέπουμε συχνά μαζί στις δημόσιες εξόδους τους. Μάλιστα, στο πρόσφατο video clip που κυκλοφόρησε ο Κωστής Μαραβέγιας, εκτός από την Τόνια, συμμετείχε και η Ευγενία με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη.

Αυτή τη φορά, οι δύο γυναίκες έδωσαν το “παρών” σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην τέχνη και ειδικότερα στον Bansky, που παρ’όλο που η ταυτότητα του παραμένει κρυφή μέχρι και σήμερα. Μπορεί οι δημοσιογράφοι όλου του κόσμου να έψαχναν για χρόνια ποιος είναι στην πραγματικότητα, ωστόσο οι έρευνες τους δεν καρποφόρησαν. Ο κόσμος του Bansky ζωντάνεψε στην Τεχνόπολη και πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να ταξιδέψουν στο χρόνο και να δουν από κοντά τα έργα τέχνης.

Ανάμεσά τους η Τόνια Σωτηροπούλου και η Ευγενία Σαμαρά. Τα δύο κορίτσια λατρεύουν την τέχνη και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια έκθεση. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τα κορίτσια ευδιάθετα και χαμογελαστά.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More