Τόνια Σωτηροπούλου – Ευγενία Σαμαρά: Ξέγνοιαστες στιγμές στην πισίνα με τους συντρόφους τους! [pics]

Μπορεί η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού να βρίσκεται προ των πυλών, μιας και ο Ιούνιος απέχει λίγες ημέρες, ωστόσο πολλοί εκμεταλλεύτηκαν τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών και θέλησαν να ξεκινήσουν μέσα στο Μάη τις βουτιές τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν η Τόνια Σωτηροπούλου μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια, η Ευγενία Σαμαρά μαζί με τον Γιάννη Ποιμενίδη αλλά και η υπόλοιπη παρέα τους.

Η όμορφη παρέα, λοιπόν, μαζεύτηκε σε ένα σπίτι με πισίνα και απόλαυσε τον ήλιο και το μπάνιο της. Ο θερμός καιρός αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για ατέλειωτα παιχνίδια δίπλα στην πισίνα και χαλαρές στιγμές μετά το τέλος της καραντίνας. Η αλήθεια είναι ότι η Τόνια Σωτηροπούλου και η Ευγενία Σαμαρά συνδέονται από μια στενή φιλία, συνεπώς, πλέον έχουν τη δυνατότητα να τη χαρούν περνώντας δημιουργικό χρόνο μαζί.

Οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους διάφορες φωτογραφίες από την ημέρα τους ταξιδέυοντάς μας στο καλοκαίρι. Και μπορεί οι περισσότεροι να φόρεσαν το μαγιό τους και να βούτηξαν στην πισίνα, ωστόσο ο Κωστής Μαραβέγιας προτίμησε να τους απολαύσει απέξω φορώντας το jacket του.

Δες φωτογραφίες:

Η παρέα πέρασε την ημέρα της με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Read More

And More