Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Μπορεί και οι δυο να κρατούσαν τα περασμένα χρόνια χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, ο έρωτάς τους όμως ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ δυνατός και δεν άργησαν να κάνουν τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις. Δυο περίπου χρόνια μετά, το ζευγάρι είναι αχώριστο και κάνει την μια κοσμική εμφάνιση μετά την άλλη. Ο λόγος φυσικά για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια που ζουν ένα ρομαντικό love story.

Το ζευγάρι που αγαπά την μουσική, τις τέχνες και τα ταξίδια απολαμβάνει την κάθε στιγμή και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, όμορφες στιγμές μέσα από τα social media. Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο διάσημος Έλληνας μουσικός και ερμηνευτής ταξιδεύουν συχνά, στηρίζουν ο ένας τον άλλον και φυσικά κάνουν την μια βραδινή έξοδο μετά την άλλη.

Πριν λίγες μέρες οι δυο τους βρέθηκαν στην «Ταράτσα του Φοίβου» και στο μεγάλο φινάλε έκπληξη του Φοίβου Δεληβοριά, όπου τραγούδησε και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Με total black look, η Τόνια Σωτηροπούλου απόλαυσε τον αγαπημένο της στο stage και δεν σταμάτησε να τραβά Video και να τραγουδά στο ρυθμό του. Η ίδια άλλωστε, δεν έχει κρύψει ότι αγαπά τη μουσική και τα τραγούδια του καλού της και είναι μια από τις θαυμάστριές του.

Φωτογραφίες: Ndp

Read More

And More