Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Μετρούν 8 μήνες σχέσης και παραμένουν αχώριστοι [pics]

Ελάχιστες είναι οι στιγμές που θα συναντήσεις, πλέον, την Τονια Σωτηροπούλου χωρίς τον Κωστή Μαραβέγια. Το ζευγάρι έχει καταφέρει να φτιάξει έτσι το επαγγελματικό και προσωπικό του πρόγραμμα ώστε να συγκλίνουν σε όλα. Μπορεί στην αρχή να ήθελαν και οι δύο να να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να είναι διακριτικού αλλά φαίνεται πως η σχέση τους έχει σοβαρέψει αρκετά ώστε να μην τους απασχολούν τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας. Μετρούν ήδη 8 μήνες μαζί και παραμένουν αχώριστοι.

Το περιβάλλον τους μιλά για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι. Αυτό φαίνεται κι από τα πράγματα που απολαμβάνουν μαζί. Ένα από αυτά είναι και τα ταξίδια. Αρκετά από αυτά γίνονται για επαγγελματικούς λόγους αλλά φροντίζουν να συνδυάζουν τη δουλειά με τη διασκέδαση. Η Τόνια ακολουθεί τον αγαπημένο της σχεδόν σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας του κι εκείνος είναι μαζί της σε όλες τις επαγγελματικές της στιγμές όταν το συναυλιακό πρόγραμμά του το επιτρέπει. Η ηθοποιός δεν διστάζει μάλιστα να ανεβάζει στιγμιότυπα από τα live στα social media της δείχνοντας πως έχει γίνει η μεγαλύτερη φαν του τραγουδοποιού.

https://instagram.com/p/BgvCptfjCnV/

Άλλωστε έχει μιλήσει για εκείνον με τα καλύτερα λόγια στις συνεντεύξεις της χωρίς βέβαια να έχει πει κάτι πολύ συγκεκριμένο για τη σχέση τους. Δεν χρειάζεται άλλωστε. Οι εικόνες και οι πράξεις μιλούν από μόνες τους.

https://instagram.com/p/BjAnEJehUe0/

Από τη σχέση τους δεν λείπουν οι εκπλήξεις και τα δώρα. Ο Κωστής έκανε party έκπληξη για τα γενέθλια της αγαπημένης του ενώ του το ανταπέδωσε κι εκείνη με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Δεν λείπουν φυσικά και οι εκδηλώσεις αγάπης μέσα από τα social media.

Read More

And More