Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ρομαντικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη! [pics]

Τον έρωτά τους στην Νέα Υόρκη ζουν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που λατρεύει τα ταξίδια και την περιπέτεια, φρόντισε η φετινή αλλαγή του χρόνου να τους βρει στην πρωτεύουσα του κόσμου παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Οι δυο τους, λοιπόν, ταξίδεψαν για την Αμερική και βρέθηκαν στο Big Apple, όπου απολαμβάνουν τις πιο ρομαντικές ever διακοπές τους. Μαζί τους είναι ο καλός τους φίλος Γιάννης Ράπτης, ενώ εκεί συναντήθηκαν και με τον Δημήτρη Γιαννέτο, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη  Νέα Υόρκη. Η Τόνια μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram story της με τον καλό της φίλο και κορυφαίο make up artist.

Όσο για τον Κωστή Μαραβέγια; Μα φυσικά εντυπωσιάστηκε με τις καλλιτεχνικές λήψεις της Νέας Υόρκης, τις οποίες ανέβασε στο προφίλ του αναφέροντάς την ως… «Gotham City» επηρεασμένος από τις ταινίες του Μπάτμαν!

Στο “Gotham City”…

Το ζευγάρι, βέβαια, έκανε και τους ρομαντικούς περιπάτους του όμως, στο Washington Square Park, αλλά και στην αγορά της Τσέλσι.

Read More

And More