Τόνια Σωτηροπούλου: Μίνι απόδραση στο Burano της Βενετίας! [pics,video]

Στην Βενετία με το έτερον της ήμισυ Κωστή Μαραβέγια βρίσκεται αυτές τις μέρες η Τόνια Σωτηροπούλου και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο πρόγραμμά του στην Ελλάδα και βρέθηκε στη μαγική ιταλική πόλη με αφορμή το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, στο οποίο η όμορφη ηθοποιός δίνει σχεδόν κάθε χρόνο το «παρών».

Εκτός όμως, από την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και τις ταινίες που παρακολούθησαν στη μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου στη Βενετία, το ζευγάρι ξέκλεψε λίγο χρόνο για να κάνει τις βόλτες του στην πόλη, αλλά και μια μίνι απόδραση σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά νησάκια της, το Burano (Μπουράνο)!

Το Μπουράνο είναι ένα νησί στην Λιμνοθάλασσα της Βενετίας, στην βόρεια Ιταλία, βρίσκεται κοντά στο νησί Τορτσέλλο στο βορειότερο άκρο της λιμνοθάλασσας. Είναι γνωστό για την παραγωγή δαντέλας και για τα φωτεινά και πολύχρωμα σπίτια του και απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από την Βενετία, με τους τουρίστες να χρειάζονται μόλις 40 λεπτά με ένα βαπορέτο από τη Βενετία για να το προσεγγίσουν.

Εκεί βρέθηκε λοιπόν, το αγαπημένο ζευγάρι, με την Τόνια Σωτηροπούλου να ανεβάζει video στο Instagram και να μας ταξιδεύει στα όμορφα μέρη που επισκέφτηκε.

Και το μαγικό ταξίδι στη Βενετία συνεχίζεται!

Read More

And More