Τόνια Σωτηροπούλου: Στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια στο Παλλάς! [pics]

Στο θέατρο Παλλάς για μια μοναδική βραδιά για καλό σκοπό βρέθηκε την Τρίτη ο Κωστής Μαραβέγιας και φυσικά από το πλευρό του δεν έλειπε η σύντροφός του Τόνια Σωτηροπούλου. Ο αγαπημένος Έλληνας ερμηνευτής μαζί με τον καλό του φίλο Πάνο Μουζουράκη και την Μαρίζα Ρίζου τραγούδησαν για την ΕΛΙΖΑ (Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού) σε μια μαγική βραδιά και έστειλαν το δικό του μήνυμα Ελπίδας.

Το «παρών» στη μαγική βραδιά δεν θα μπορούσε να μην δώσει η όμορφη Τόνια Σωτηροπούλου. Με total black outfit, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του θεάτρου Παλλάς και απόλαυσε τον σύντροφό της on stage!

Η εκδήλωση «Με Αγάπη … για την ΕΛΙΖΑ»  διοργανώθηκε από τις θεατρικές σκηνές με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών. Την ξεχωριστή μουσική βραδιά παρουσίασε η Μαρί Κωνσταντάτου στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα για τα κακοποιημένα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Η οργάνωση ΕΛΙΖΑ ίδρυσε πρόσφατα την πρώτη στην Ελλάδα νοσοκομειακή Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών «Σόφη Βαρβιτσιώτη», υπό τη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More