Τόνια Σωτηροπούλου: Τα τρυφερά λόγια στον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια [pic]

Τόνια Σωτηροπούλου: Τα τρυφερά λόγια στον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια [pic] | tlife.gr

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι full in love με τον Κωστή Μαραβέγια και δεν το κρύβει πλέον. Η γοητευτική ηθοποιός διατηρεί σχέση τους τελευταίους μήνες με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη και μπορεί και οι δύο να προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους, αλλά δεν έχουν πλέον κρυφό ότι ζουν έναν θυελλώδη έρωτα. Η Τόνια, μάλιστα, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει σε ό,τι και αν κάνει, όπως και ο Κωστής στην αγαπημένη του!

Έτσι, η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε το Σάββατο στην μεγάλη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Πλατεία Νερού και δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά με τα ξεχωριστά τραγούδια του συντρόφου της. Η Τόνια Σωτηροπούλου θαυμάζει τον αγαπημένο της και δεν χάνει ποτέ εμφάνισή του. Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε στα Instagram Stories της μια φωτογραφία του Κωστή από τη συναυλία του, με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για εκείνον.

«Πετάει πάνω στα πλήθη, σου ψιθυρίζει μέσα στο αυτί την μουσική του και σε κάνει να ονειρεύεσαι», ήταν το γλυκό μήνυμα για τον αγαπημένο της.

Δες τις φωτογραφίες:

https://instagram.com/p/BkGtcI2hdSX/?taken-by=toniasotiropoulou

READ more