Τόνια Σωτηροπούλου: Ταξίδι στην Κούβα με τον Κωστή Μαραβέγια και τον κολλητό της Μάνο Γαβρά!

Το πρώτο τους μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό έκαναν αυτές τις μέρες η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι full in love και ταξίδεψε με φίλους ως την Κούβα.

Άνθρωποι με ανήσυχο πνεύμα και οι δυο και αγάπη για τα ταξίδια ήταν θέμα ημερών να προγραμματίσουν μια ξεχωριστή κοινή απόδραση. Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι και το πρόσφατο ταξίδι που είχαν κάνει ήταν στην όμορφη Κύπρο για την live εμφάνιση του Κωστή στο νησί. Τώρα όμως, η Τόνια και ο σύντροφός της ετοίμασαν βαλίτσες για την Αβάνα.

Μαζί τους φυσικά είναι και ο κολλητός της Τόνιας Σωτηροπούλου, Μάνος Γαβράς με την παρέα του, ο οποίος μάλιστα ανέβασε και τις πρώτες φωτογραφίες στο Instagram.

Όσο για την εντυπωσιακή Ελληνίδα ηθοποιό; Ανέβασε μια φωτογραφία του Κωστή Μαραβέγια στο προφίλ της γράφοντας χαρακτηριστικά: “Ηρεμία στην Κούβα”.

 

 

 

Να σου θυμίσω, βέβαια, πως παρόλο που ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, η Τόνια Σωτηροπούλου συνεχίζει να τροφοδοτεί το μυστήριο γύρω από τη σχέση της με τον Κωστή, λέγοντας και σε πρόσφατη συνέντευξή της: “Είμαι ερωτευμένη. Πάντα είμαι ερωτευμένη. Με πολλές συνθήκες και πράγματα στη ζωή μου: Με ανθρώπους, φίλους, Τέχνες, με ό,τι με συγκινεί” και αναφέρει για τον Κωστή Μαραβέγια: “Θεωρώ ότι είναι ο σπουδαιότερος καλλιτέχνης της γενιάς του”.

Read More

And More