Tonis Sfinos: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στο γιο του!

Πατέρας έγινε ο Τόνυ Σφήνος και είναι στα καλύτερά του. Ο εκκεντρικός performer, που πλέον θα απολαμβάνουμε μέσα από τη νέα του εκπομπή στον ΑΝΤ1, απέκτησε το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με την πανέμορφη σύζυγό του Ιωάννα Γραμματικού. Ο γιος τους γεννήθηκε πριν από λίγες μέρες και έχει σκορπίσει χαρά σε όλη την οικογένεια. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ποιο θα είναι το όνομα που θα του δώσουν. Ο μικρός θα βαφτιστεί Λουκάς.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2016 στις Σπέτσες, σε μια κλειστή τελετή με λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, τηρώντας τις παραδόσεις. Οι δυο τους μάλιστα, κρατώντας πολύ χαμηλό προφίλ, κάνουν ελάχιστες επίσημες εξόδους και απολαμβάνουν πιο χαλαρές βόλτες με αγαπημένα πρόσωπα.

Η αλήθεια είναι πως ο showman προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μια εμφάνιση με την σύζυγό του πριν λίγους μήνες είχε «προδώσει» το μυστικό της εγκυμοσύνης της ενώ τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά μέσα από τηλεοπτική εκπομπή.

https://www.instagram.com/p/BksmJJLFcxM/?taken-by=tonisfinos

Read More

And More