Top Gun Maverick: Η μεγάλη επιστροφή με ηχηρά ονόματα!

Μέσα, στο «Top Gun: Maverick» του Τομ Κρουζ, οι Τζον Χαμ, Εντ Χάρις και Λιούις Πούλμαν. Η Paramount επιβεβαίωσε, την περασμένη Τετάρτη, τη συμμετοχή τους, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το ποιους ρόλους θα υποδυθούν. Την είδηση μετέδωσε το «Deadline Holywood».

Ο Τζον εμφανίστηκε στο «Beirut» και το «Tag». Η τελευταία φορά που είδαμε τον Χάρις ήταν στο «Geostorm». Ο Λιούις είναι ο γιος του Μπιλ Πούλμαν που είχε εμφανιστεί στο «Strangers: Prey at Night».

Στο τιμόνι της ταινίας, η οποία είναι σίκουελ της επιτυχίας του 1986 «Top Gun», κάθεται ο Τζο Κοζίνσκι, σκηνοθέτης του «Oblivion». Στην παραγωγή, ο Τζο Μπρουκχάιμερ (συμπαραγωγός στην πρώτη), ο Τομ Κρουζ και ο διευθύνων σύμβουλος της Skydance, Ντέιβιντ Έλισον.

Το σίκουελ είναι τοποθετημένο στην εποχή της τεχνολογίας μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Και σηματοδοτεί το τέλος της εποχής των εναέριων μονομαχιών των αεροπόρων. Ο Κρουζ θα είναι σε ρόλο εκπαιδευτή (στα τέλη Μαΐου, πόζαρε μπροστά από ένα Boeing F/A-18 Super Hornet). Και θα ξαναδούμε τον Βαλ Κίλμερ στον ρόλο του Tom «Iceman» Kazansky.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 12 του επόμενου Ιουλίου, και έχει να ανταγωνιστεί την εισπρακτική επιτυχία της πρώτης: έσοδα πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια, παγκοσμίως, με έναν προϋπολογισμό μόλις 15 εκατομμυρίων δολαρίων!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164