Τούνη – Παπαδοπούλου: Τους χρεώνουν τον ίδιο σύντροφο! Πού βρέθηκαν οι δυο celebrities;

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει βρεθεί στο επίκεντρο του gossip ενδιαφέροντος τις τελευταίες ημέρες… Ο γοητευτικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης, εξαιτίας της φημολογούμενης σχέσης του με την σέξι Ιωάννα Τούνη. Ωστόσο, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, αναφέροντας πως δεν έχει δει ποτέ στη ζωή της τον Αλέξανδρο! Βέβαια, ήδη από χθες κυκλοφορούν νέα δημοσιεύματα που θέλουν τον κούκλο ποδοσφαιριστή να έχει σχέση με διάσημη Ελληνίδα… η οποία δεν είναι άλλη από την Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες, οι δύο καλλονές βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη! Πού να ήξεραν τότε ότι ίσως έχουν κάτι… κοινό; Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Ιωάννα Τούνη έδωσαν το παρών στα εγκαίνια καταστήματος αθλητικής casual ένδυσης στην συμπρωτεύουσα, ενώ η γνωστή τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό που παρευρέθηκε με τις επιτυχίες της.

Στην ίδια εκδήλωση έδωσαν το παρών και ο Κώστας Φραγκολιάς, η Έλενα Ράπτη, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, η Μαρία Ανδρούτσου κ.α.

Δες φωτογραφίες:

Με την Χριστίνα Κολέτσα

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού, η Ειρήνη και ο Αλέξανδρος όχι μόνο είναι μαζί εδώ και έναν μήνα αλλά ήδη συγκατοικούν στην Θεσσαλονίκη! Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η τραγουδίστρια βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα…

Σουζάνα Φάις – Παναγιώτης Ζελελίδης – Μπαρμπάρα Φάις – Κωνσταντίνος Νάτσης

Σάμυ Φάις – Κώνσταντίνος Ρήγος – Έλενα Ράπτη – Χάρης Σιανίδης

Μαρία Ανδρούτσου-Κώστας Φραγκολιάς

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More