Τους απήγαγαν στο μήνα του μέλιτος! Βίασαν και σκότωσαν τη νύφη!

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να πάει ταξίδι του μέλιτος στη Νότια Αφρική. Κανείς από τους δυο τους δεν περίμενε αυτό που συνέβη. Έπεσαν θύματα απαγωγής από πειρατές αυτοκινήτων. Το μαρτύριο τους είχε μόλις ξεκινήσει…

Ο Βρετανός τουρίστας, Shrien Dewani, είχε ζητήσει από τους απαγωγείς να μην τον χωρίσουν από την 28χρονη γυναίκα του, Anni. Ήθελαν να είναι μαζί σε αυτόν τον εφιάλτη. Εκείνοι όμως δεν τον άκουσαν.


To ζευγάρι την ημέρα του γάμου του.

Του έβαλαν το πιστόλι στο κρόταφο και τα δάχτυλά τους στη σκανδάλη. Έτσι τον ανάγκασαν να βγει από το taxi που επέβαιναν και συνέχισαν την πορεία τους μόνο με την Annie. Του είπαν ότι δεν θα την πειράξουν. Είπαν όμως ψέμματα. Μερικές ώρες αργότερα, το νεκρό σώμα της 28χρονης βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο taxi. Την πυροβόλησαν τουλάχιστον τρεις φορές ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες ότι την βίασαν κιόλας.

Ο Shrien αισθάνεται πολλές τύψεις: ”Νιώθω πολλές τύψεις που στάθηκα ανίκανος να βοηθήσω και να προστατέψω την γυναίκα μου. Ωστόσο όσο φέρνω αυτές τις σκηνές στο μυαλό μου, καταλαβαίνω πως δεν θα μπορούσαμε να είχαμε αντιδράσει αλλιώς.

”Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα. Περπατήσαμε μπροστά από τη θάλασσα και θέλαμε μετά να πάμε για ένα ποτό στο κέντρο. Η Annie μου ζήτησε να πάμε σε λίγο πιο απόμερα μέρη να δούμε και την άλλη πλευρά, την αληθινή Αφρική. Την ώρα που επιστρέφαμε λίγο πριν φτάσουμε στο κέντρο, μας σταμάτησαν δύο Αφρικανοί που οπλοφορούσαν. Τελοσπάντων δεν θέλω να προβώ σε λεπτομέρειες. Πριν με πετάξουν έξω με έπεισαν ότι θα άφηναν τη γυναίκα μου σώα και αβλαβή λίγα μέτρα πιο κάτω από εμένα. Μου είπαν ότι δεν ήθελαν να μας αφήσουν μαζί. Αρνήθηκα αλλά με έσπρωξαν να βγω από το παράθυρο. Η κατάληξη είναι αυτή που ξέρετε”, περιγράφει ο 30χρονος συγκλονισμένος.

Read More

And More