Τραϊάνα Ανανία: Η αντίδραστή της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Τάνιας Μπρεάζου με τον Γιώργο Αμούτζα

Πολλές είναι οι φήμες τις τελευταίες ημέρες που θέλουν την Τάνια Μπρεάζου με τον Γιώργο Αμούτζα, πέρα από ζευγάρι στο J2US να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Από τις πρώτες ημέρες που το show βγήκε στον αέρα, υπήρχε η φήμη πως υπάρχουν και κάποια «κρυφά» ζευγάρια σε αυτό. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μια αναφορά της Ναταλίας Γερμανού στους δυο νεαρούς καλλιτέχνες, έκανε τις φήμες ότι ένα από τα κρυφά αυτά ζευγάρια, είναι εκείνοι, να οργιάσουν. (δες εδώ τι είπε η Ναταλία Γερμανού)

Μάλιστα, την Καθαρά Δευτέρα, οι δυο τους επέλεξαν να την περάσουν μαζί, κάτι που πρόδωσαν οι αναρτήσεις τους στο instagram.

Η κάμερα της εκπομπής Fay’s time και ο δημοσιογράφος, Χρήστος Λυσσέας, συνάντησαν την Τραϊάνα Ανανία, η οποία συμμετέχει επίσης στο J2US και έδειξε έκπληκτη όταν άκουσε την είδηση για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

«Α, ναι; Δε γνωρίζω κάτι. Είναι όντως; Αν είναι όντως, να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά και να μη τα ματιάσετε. Νομίζω δε θα κάνανε κάτι μπροστά μας, αλλά δεν παρακολουθώ κιόλας. Δε με νοιάζει και πολύ τι κάνουν οι άλλοι. Επίσης, μια μέρα μπορεί να φλερτάρεις με κάποιον, δε το λέω για τα παιδιά, και την επόμενη να μη σημαίνει απολύτως τίποτα. Εμένα μου έχει τύχει» είπε η Τραϊάνα Ανανία.

Read More

And More