Τραϊανός Δέλλας – Γωγώ Μαστροκώστα: Ερωτευμένοι στα μπουζούκια!

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας συμπλήρωσαν 5 χρόνια από τον παραμυθένιο θρησκευτικό γάμο τους. Το ζευγάρι είναι μαζί περισσότερα χρόνια, ενώ είχε προηγηθεί ο πολιτικός τους γάμος το 2008. Και η τελευταία τους βραδινή έξοδος στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης αποδεικνύει ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι μπορεί να πραγματοποιεί περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις, λόγω των καθημερινών τους υποχρεώσεων -ιδιαίτερα ο Τραϊανός Δέλλας, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις υποχρεώσεις του ως προπονητής της Α.Ε.Κ.- όμως πάντα βρίσκει χρόνο ο ένας για τον άλλο. Οι δυο τους τολμούν να είναι διαχυτικοί μπροστά στον φωτογραφικό φακό και αλλωστε δεν έχουν διστάσει ποτέ να εκφράσουν δημόσια τα συναισθήματά τους στις συνεντεύξεις τους.

“Ο Τραϊανός δεν έχει ένα στοιχείο μόνο, είναι μια προσωπικότητα πολύ έντονη. Αν πεις ένα, θα αδικήσεις όλα τα άλλα. Συγκεντρώνει όλα όσα εγώ θα ήθελα σε έναν άντρα. Είναι άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη, σεβασμό και του αρέσει η αλήθεια” έλεγε χαρακτηριστικά η Γωγώ Μαστροκώστα μιλώντας για εκείνον στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Οι δυο τους κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, έφθασαν στο Ακρωτήρι. Εκεί μάλιστα συναντήθηκαν με εναν σπουδαίο τραγουδιστή που έχει γράψει την δική του πορεία στο λαϊκό τραγούδι, τον Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίον πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Read More

And More