Τρεις κορυφαίες αθλήτριες ενώνουν τις δυνάμεις και μάχονται κατά του καρκίνου του μαστού!

Μετά τις Gisele, Elle Macpherson και Karolina Kurkova που πόζαραν φορώντας το διάσημο μπλουζάκι με σήμα το “Στόχο” για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, τρεις Ελληνίδες αθλήτριες ενώνουν τις δυνάμεις τους.
Έτσι, με αφορμή την καμπάνια 2015 – 2016, η Εκστρατεία “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους” διάλεξε τις τρεις καταξιωμένες αθλήτριες σαν δείγμα αναγνώρισης της συνεχής προσπάθειάς τους στο “Ευ αγωνίζεσθαι”.

H Αργυρή Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης Σταυρούλα Αντωνάκου
Η Χρυσή Ολυμπιονίκης στο βάδην Αθανασία Τσουμελέκα, η Αργυρή Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης Σταυρούλα Αντωνάκου και η Πρωταθλήτρια τριάθλου Ντενίζ Δημάκη φέτος ποζάρουν στο φακό του Κώστα Κουτάγιαρ φορώντας το μπλουζάκι του “Στόχου” και μας παρακινούν όλους να κάνουμε το ίδιο.

H Πρωταθλήτρια τριάθλου Ντενίζ Δημάκη
Αγοράζοντας το μπλουζάκι με σήμα το “Στόχο” αγωνιζόμαστε για ένα σκοπό: βοηθάμε γυναίκες που έχουν ανάγκη, να αποκτήσουν πρόσβαση σε προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού.
Παράλληλα οι τρεις νέες πρέσβειρες μεταδίδουν το μήνυμα πως η άθληση είναι πρόληψη, καθώς πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν, ότι 30 λεπτά φυσικής δραστηριότητας την ημέρα μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης της ασθένειας του καρκίνου του στήθους κατά τουλάχιστον 20%.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης στο βάδην Αθανασία Τσουμελέκα

Επί 14 χρόνια με όχημα τη μόδα και πόρους από την πώληση των t-shirt με σήμα το “Στόχο”, ο “Στόχος – Πρόληψη” υλοποιεί καινοτόμα προγράμματα ενημέρωσης και δωρεάν προληπτικών εξετάσεων.

Συγκεκριμένα έως σήμερα πάνω από:
7.000 γυναίκες έκαναν δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού
22.000 γυναίκες έκαναν δωρεάν μαστογραφία
37.000 έμαθαν την αξία της πρόληψης μέσα από τη φυσική δραστηριότητα
4.000.000 ενημερώθηκαν για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Δες backstage από τη φωτογράφιση:

Read More

And More