Τρία χρόνια από την δολοφονία του Nίκου Σεργιανόπουλου

Σήμερα συμπληρώνονται 3 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου! Λίγους μήνες πριν από εκείνη την ημέρα είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στην Ε. Κατρίτση “Τρία θαύματα φοβάμαι στη ζωή,τη μοναξιά, τη φυλακή και το θάνατο. Δυστυχώς έζησα τα δύο, ελπίζω να αργήσει το τρίτο.”

Δυστυχώς και ο τρίτος φόβος του ήρθε πολύ γρήγορα και μάλιστα μέσα στο σπίτι που ζούσε τα τελευταία 16 χρόνια στο Παγκράτι. Ο γεωργιανής καταγωγής Δαβίδ Mουρτινέλ, ο άνθρωπος που έφερε τις 21 μαχαιριές βρίσκεται σήμερα στις φυλακές του Κορυδαλλού και αποφεύγει να μιλήσει σε δημοσιογράφους. Έχει ακόμα πολλά χρόνια φυλακής μπροστά του και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η γυναίκα και τα παιδιά του που με κάποιο τρόπο είναι και αυτοί θύματα της πράξης του.

Στις 7 Οκτωβρίου του 2011 θα γίνει η δευτεροβάθμια δίκη για το αποτρόπαιο έγκλημα της 4ης Ιουνίίου του 2008 κι όλοι την αναμένουν με έντονο ενδιαφέρον. Οι συγγενείς του ηθοποιού περιμένουν να αλλάξει η ισχνή πλειοψηφία (4 προς 3) με την οποία επιβλήθηκε η ποινή των είκοσι ετών και δέκα μηνών και να οδηγηθεί αυτήν τη φορά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής με τη μεγαλύτερη ποινή που προβλέπει ο νόμος.

Δες εδώ το αποχαιρετιστήριο video

Read More

And More