Τριαντάφυλλος: Η απάντησή του στη Φαίη Σκορδά! “Θα τα πουμε στο δικαστήριο” video

Την αγανάκτηση της Φαίης Σκορδά, προκάλεσε το σχόλιο που έκανε ο Τριαντάφυλλος για την Νατάσα Θεοδωρίδου την ώρα που εκείνη ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Για την παρέα”. Η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη από το ειρωνικό σχόλιο του τραγουδιστή έκανε λόγο για αγένεια «Μου στείλανε ένα Instastory, το οποίο δεν θα το παίξουμε… όσοι το είδανε το είδανε! Ήταν από τον Τριαντάφυλλο… Και κάτι έγραψε… Το κατέβασε μετά… Το θεωρώ αγενές απρεπές και άνανδρο…. Το έχω πει για ελάχιστα άτομα, αλλά σε αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ξανά ακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος. Να το γράψει αυτό ένας άνδρας για μία γυναίκα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει… Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη.

Λίγη ώρα πριν ήρθε η απάντηση του Τριαντάφυλλου, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο και έγραψε: “Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πουμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορυ να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψεμματα τους “!!!

https://instagram.com/p/BzIaRKAgpm4/

Το βίντεο με όσα είπε η Φαίη Σκορδά. Να πούμε ότι στο “στορι” το οποίο μετά κατέβηκε, έγραφε ο Τριαντάφυλλος :”Αψεγάδιαστη η Νατάσα . Ούτε μια ρυτίδα. Φυσικό το κορίτσι μας”…

Read More

And More