Τριαντάφυλλος: Ξεσπά στο TLIFE για τον γάμο Ελέτσι – Λεμονίδη – «Τραγούδησα αφιλοκερδώς, είμαι σε όλα κύριος»

Τη δική του απάντηση σε όσους τον εμπλέκουν με το σκάνδαλο φοροδιαφυγής που έχει προκύψει από τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, δίνει στο TLIFE ο Τριαντάφυλλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκαθαρίζει πως τραγούδησε αφιλοκερδώς στον γάμο του ζευγαριού, όπως είχε υποσχεθεί στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι ότι θα κάνει, και όπως είχε δηλώσει τότε και στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είχα δηλώσει στην κάμερα ότι τραγούδησα αφιλοκερδώς στον γάμο. Είχα πει ότι είναι φίλη μου η κοπέλα και θα τραγουδήσω αφιλοκερδώς στον γάμο της γιατί, όταν ήμασταν στο Survivor, συζητάγαμε στη ζούγκλα, και της έλεγα ότι αν παντρευτεί θα πάω να τραγουδήσω αφιλοκερδώς. Όπως και έκανα. Την ίδια μέρα τραγουδούσα στον Πειραιά, στο μαγαζί που εμφανίζομαι, και πριν πάω για την προγραμματισμένη μου εμφάνιση, πήγα στον γάμο. Το έκανα γιατί το είχα υποσχεθεί. Γι’ αυτό άλλωστε έκανα και μόνο ένα μισάωρο πρόγραμμα, γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί που τραγουδάω» αναφέρει στο TLIFE ο Τριαντάφυλλος φανερά εκνευρισμένος με τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν και το δικό του όνομα στη λίστα όσων φοροδιέφυγαν.

«Ό,τι και να λένε είναι λάθος. Εγώ το έκανα για τη φίλη μου, όπως θα το έκανε για οποιονδήποτε φίλο μου, και για οποιονδήποτε άλλο δικό μου άνθρωπο. Από εκεί και πέρα, το πόσο κόστισε ο γάμος, το ξέρει ο γαμπρός και η νύφη. Εγώ πήγα και έκανα το καλό, θα βγω και μπλεγμένος; Και το είχα πει ότι πήγα αφιλοκερδώς.

Το λέω και το ξαναλέω, είμαι σε όλα κύριος. Πληρώνω κάθε τρεις μήνες το ΦΠΑ μου, στην εφορία μου είμαι κύριος και σε όλα μου τα Live, είμαι καθαρός και το ξέρει και η λογίστριά μου και όλοι» καταλήγει ο Τριαντάφυλλος.

Read More

And More