Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε σε κλάματα η αδερφή του μιλώντας για την αποχώρησή του

Για την αποχώρηση του αδερφού της από το Survivor στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Ευτυχείτε” η αδερφή του Τριαντάφυλλου. Η ίδια αποκάλυψε ότι περίμενε αυτό το αποτέλεσμα και χωρίς να καταφέρει να κρύψει την έντονη συγκίνησή της δήλωσε ότι ο αδερφός της είναι νικητής του Survivor.

“Την περίμενα κάπως την αποχώρηση του αδερφού μου. Συγκινηθήκαμε φυσικά. Χάρηκε ο Τριαντάφυλλος που αποχώρησε γιατί προφανώς είχα κουραστεί, ήθελε το παιδί του, ήθελε να έρθει στην οικογένειά του. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για τη στήριξη… Το περίμενα πως θα αποχωρήσει γιατί εντάξει δέκα φορές υποψήφιος, που να πάει άλλο.

Κύριε Μικρούτσικε εντάξει, δε θέλω να διαφωνήσω μαζί σας. Έχετε την άποψή σας, ο Τριαντάφυλλος χθες έφυγε αξιοπρεπέστατα, έφυγε κύριος με ψηλά το κεφάλι άσχετα αν τον χλευάζανε, του έλεγαν άσχημα λόγια. Συγκινούμαι τώρα συγγνώμη. Έφυγε κύριος, κύριος.

Ο Τριαντάφυλλος τους αγκάλιασε όλους γιατί έχει μεγάλη ψυχή και μεγάλη καρδιά και το απέδειξε ακόμα μια φορά. Ο Τριαντάφυλλος είναι Survivor, το Survivor είναι επιβίωση, έχει μάθει να επιβιώνει από 15χρονών, από τότε που χάσαμε τον πατέρα μας. Δουλεύει σαν το σκυλί από 17 ετών. Μας βοήθησε σε όλα, εμένα, τη μαμά μου, όλους. Ο Τριαντάφυλλος είναι νικητής. Πέρα από το χρηματικό ποσό που πήρε που δε ξέρω ποιο είναι και δε με ενδιαφέρει, είναι νικητής έτσι κι αλλιώς του Survivor.

Read More

And More