Τριαντάφυλλος: Νέα «πυρά» κατά του Survivor All Star – «Η παραγωγή θα αφήσει μέσα την Καρολίνα μήπως έρθει ο Μπο»

Ο Τριαντάφυλλος παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τα spoilers για το νέο επεισόδιο του Survivor All Star πετά ξανά τα «βέλη του» κατά της παραγωγής για την ψηφοφορία της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, τα spoilers θέλουν την Καρολίνα Καλύβα να είναι η νέα υποψήφια προς αποχώρηση, όπως προδίδει και η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου. Ωστόσο, ο τραγουδιστής τονίζει πως η παραγωγή δεν θα άφηνε την συγκεκριμένη παίκτρια εκτός Survivor All Star, την ώρα που το κοινό σχολιάζει το νέο ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο, όσο εκείνη βρίσκεται σε σχέση με τον Μπο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου:

«Λοιπόν για πάμε λίγο, σήμερα θα βγει υποψήφια για να φύγει η Καρολίνα και δεδομένο αυτό που έκανε δεν θα την δώσει κανένας τη θετική του ψήφο με αποτέλεσμα να φύγει σωστά;

Εγώ πιστεύω πως ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η Ο BO για δύο μέρες τηλεθέασης.  Για να δούμε εσείς τι λέτε, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ 150 ΨΗΦΟΥΣ. ΤΙ ΛΕΣ;», έγραψε κάνοντας mention μερικούς από τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor.

Read More

And More