Τριαντάφυλλος: Ο ξάδελφός του παλεύει να σβήσει τις φωτιές στην Ρόδο – Η φωτογραφία που ανέβασε

Για έβδομη μέρα η Ρόδος καίγεται και πυροσβέστες και εθελοντές όλη τη νύχτα συνέχισαν τη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς. 

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έχει καταγωγή από το Νησί των Ιπποτών, θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον πυροσβέστη ξάδελφό του, Παναγιώτη, από τη στιγμή που προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά.

«Εδώ βλέπετε τον ξάδερφο μου τον Παναγιώτη @sotirioupanagiotis χωρίς φόβο με πάθος να έχει παλέψει για να σβήσει η φωτιά στη Ρόδο στο χωριό μου Απόλλωνα και παλεύει ακόμα ένας ήρωας όλοι οι πυροσβέστες με κίνδυνο να χάσουν την ζωή τους παλεύουν ακόμα εκεί στο νησί όλοι οι εθελοντές όλοι εσείς είσαστε οι αληθινοί ήρωες» έγραψε στη λεζάντα, ο Τριαντάφυλλος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafyllos Xatzinikolaou (@triantafyllos_xatzinikolaou)

«Μιλάω με την οικογένειά μου χθες, με τη μητέρα μου, όλο το βράδυ, για τη μάχη που δίνανε με τις φλόγες στο χωριό μου, τον Απόλλωνα. Είχα αγωνία γιατί ήταν ο γαμπρός μου, η αδερφή μου, τα ξαδέρφια μου, όλοι οι φίλοι που μεγάλωσα, ήταν εκεί και πάλευαν με τις φλόγες» είχε πει πριν λίγες ημέρες ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes.

Read More

And More