Τριαντάφυλλος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Γιατί δεν παίρνεις τη Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή σου και μας ρίχνεις το μπαλάκι;»

Τροχαίο ατύχημα είχε χθες βράδυ ο Τριαντάφυλλος με το αμάξι του, το οποίο φαίνεται πως απέδωσε στο… κακό μάτι και τη γλωσσοφαγιά. 

«Έχετε φαγωθεί ρε, ηρεμήστε δεν θα σας φάμε τη δουλειά. Τι να πω; Σας αγαπάμε, σας βλέπουμε τόσα χρόνια, γιατί έτσι αυτό το πράγμα;» τόνισε στον λογαριασμό του στο instagram ο γνωστός τραγουδιστής. 

Η είδηση μεταδόθηκε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η οποία είχε σχολιάσει τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τη νέα εκπομπή στο Open αλλά και τη συμμετοχή της Ναταλί Κάκκαβα. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν πίστευε όσα άκουγε για τις… αιτίες του ατυχήματος του καλλιτέχνη.

«Αρχικά εύχομαι να είναι καλά και να παρακαλέσω… Δεν είναι δυνατόν ρε Τριαντάφυλλε να οδηγείς και να κρατάς το κινητό έτσι, να τραβάς βίντεο» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και καλημέρισε τον τραγουδιστή, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή του Alpha.

 

Ο τραγουδιστής περιέγραψε πώς έγινε το ατύχημα στην Αττική Οδό, με την παρουσιάστρια να απορεί ποιος μάτιασε τον Τριαντάφυλλο.

Τριαντάφυλλος: «Δεν ξέρω γιατί όλο αυτό…»

Κατερίνα Καινούργιου: «Θεωρείς ότι εγώ ζήλεψα;»

Τριαντάφυλλος: «Εσύ να ζηλέψεις ποιον καλέ; Εμάς; Δεν μας βλέπεις»

Κατερίνα Καινούργιου: «Όχι προς Θεού δεν το λέω αυτό. Όλους τους βλέπω. Γιατί λες ότι σε φάγαμε εμείς εδώ;»

Τότε ο Τριαντάφυλλος ξεκαθάρισε: «Για ποιο λόγο όλο αυτό; Έχει γίνει ένα θέμα με την Ναταλί γιατί η ερώτηση που μου τέθηκε ήταν ότι θα έρθει και είναι και φίλοι μου τα παιδιά. Ήμασταν μία παρέα το καλοκαίρι όμορφα και ωραία και δεν υπήρχε κεντρικός. Είπα όποιος θα έρθει, θα είναι καλοδεχούμενος και όποιος το παίξει σταρ, ας μην έρθει και να κάτσει σπίτι του. Που είναι το πρόβλημα σου εσένα; Ξέρετε τι μου θυμίζετε τώρα; Όπως ήταν στο Survivor 11 άτομα εναντίον μου.

Κατ’ αρχήν με πήρατε τηλέφωνο για το τρακάρισμα και το πήγαμε αλλού, ήμουν σίγουρος, αλλά οκ επειδή είσαι η Κατερίνα βγαίνω και μιλάω σε σένα. Βγήκα επειδή σε αγαπώ και σε λατρεύω. Τι φοβάστε; Μην σας πάρω τη δουλειά; Χαλαρώστε λίγο μας βλέπει κόσμος. Θέλετε να μην την κάνουμε εμείς την εκπομπή; Πάρτε την εσείς. Πάρτε όποιον θέλετε. Εσείς κάνετε κουμάντο και είστε πρώτοι. Δεν είμαστε παρουσιαστές, είμαστε μία παρέα και είπα ότι όποιος θέλει να έρθει στο σπίτι μας. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου; Δεν έκανα κανένα λάθος και δεν θα βγω ένοχος».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τότε θέλησε να του πει «Η ερώτηση ήταν συγκεκριμένη. Για αυτό και παραξενεύτηκα πάρα πολύ με την απάντησή σου. Εσύ θεωρείς ότι η Ναταλί είναι high society και σταρ και να κάτσει σπίτι της; Η ερώτηση ήταν συγκεκριμένη με ονοματεπώνυμο. Κατάλαβες που ήταν το λάθος;».

«Εσύ Κατερίνα γιατί δεν παίρνεις την Ναταλί στην εκπομπή σου και μας ρίχνεις το μπαλάκι;» τόνισε ο Τριαντάφυλλος.

 

Read More

And More