Τριερβελέρ: François, ne me quitte pas! Έκανε γυαλιά καρφιά το γραφείο του Ολάντ!

«Η Βαλερί Τριερβελέρ δεν έχει πει την τελευταία της λέξη» υποστηρίζει το περιοδικό Closer που έχει κάνει… άνω κάτω τη Γαλλία. Φήμες πως η Τριερβελέρ έκανε.. γυαλιά καρφιά το γραφείο του Ολάντ, διαψεύδονται.

Τελικά, ίσως να μην ήταν τόσο ήρεμη η συζήτηση που είχαν ο Φρανσουά Ολάντ με τη Βαλερί Τριερβελέρ την παραμονή της αποκάλυψης του περιοδικού Closer για την ερωτική σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου αναφέρουν πως πριν η Τριερβελέρ «πιεί ένα χάπι παραπάνω» και οδηγηθεί στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό είχε κάνει… γυαλιά καρφιά το γραφείο του Ολάντ, έσπασε ό,τι βρήκε μπροστά της και έκανε ζημιά τριών εκατομμυρίων ευρώ. Φυσικά, τα Ηλύσια Πεδία διαψεύδουν τα πάντα.

Αντίκες, βάζα και ό,τι άλλο βρέθηκε στο διάβα της, έγινε κομματάκια. Και η λυπητερή σύμφωνα με Figaro και Parisien… 3 εκατομμύρια ευρώ!

Παρά τα νευράκια και τις αποκαλύψεις για τη σχέση του Ολάντ με τη Γκαγιέ, τα διαμερίσματα στο Παρίσι, τη γνωριμία με τους γονείς της, τα ρομαντικά Σαββατοκύριακα, η Τριερβελέρ θέλει να συγχωρήσει τον Φρανσουά της. Και φυσικά να παραμείνει Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στην Ουάσιγκτον.

Διάβασε περισσότερα στο Νewsit

Read More

And More