Τροχαίο Ferrari: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από το δυστύχημα με τον Τζώρτζη Μονογυιό

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από το σφοδρό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός το βράδυ της Πέμπτης 13/1 φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. Στο απόσπασμα δευτερολέπτων φαίνεται η Ferrari με την οποία ο άτυχος Τζώρτζης Μονογυιός έκανε την πρώτη του βόλτα.

Ήταν περίπου 21:00 το βράδυ όταν ο Τζώρτζης Μονογυιός βρίσκεται στη νέα του Ferrari, με συνοδηγό τη γυναίκα του, Αθηνά. Κινούνται επί της παραλιακής, με κατεύθυνση από τη Βούλα προς τη Βουλιαγμένη όπου είναι το σπίτι τους. Τίποτα δεν προμηνύει το θανατηφόρο τροχαίο που θα γίνει λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που κάμερα ασφαλείας “πιάνει” το super car του επιχειρηματία, αδερφού της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού. 

Η κάμερα είναι στραμμένη στην παραλιακή, προς το φανάρι με τη συμβολή της με τη Βουλιαγμένης. Η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού κινείται στη δεξιά λωρίδα, μπαίνει σταθερά στη στροφή και δεν φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. 

Λίγα μέτρα από το σημείο αυτό, άγνωστο ακόμα γιατί, ο 45χρονος επιχειρηματίας θα χάσει τον έλεγχο της Ferrari, το αυτοκίνητο να βγει από το δρόμο, να χτυπήσει σε μια πινακίδα της περιφέρειας Αττικής και σε δέντρα στην προστατευτική νησίδα, θα γίνει σμπαράλια και θα τυλιχθεί στις φλόγες!

Σε αντιπροσωπεία μόλις 3,5 χιλιόμετρα μακριά, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε παραλάβει, λίγα λεπτά πριν, το νέο του αυτοκίνητο. «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» φέρεται να είπε ο επιχειρηματίας σε φίλο του, στο τελευταίο τηλεφώνημά τους πριν το μοιραίο. 

Πίσω από τη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού κινούνταν ένα άλλο αυτοκίνητο, μια Porsche ιδιοκτησίας του, την οποία την οδηγούσε φίλος του. Ήταν ο άνθρωπος που έτρεξε να βγάλει τον επιχειρηματία από τη Ferrari, σε μια προσπάθεια να του σώσει τη ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρει. 

“Αδερφέ μου, αδερφέ μου” ακούγεται σε ένα από τα συγκλονιστικά βίντεο της τραγωδίας να λέει ο φίλος του θύματος, μη μπορώντας να πιστέψει την αδιανόητη τραγωδία. 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου για το newsit.gr

 

Read More

And More