Τρύφωνας Σαμαράς: Γιατί παρεξηγήθηκε με τον κολλητό φίλο του Νίκο Κοκλώνη; Βίντεο

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας ΚαινούργιουΕυτυχείτε” βρέθηκε την Παρασκευή ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός hairstylist, λίγο πριν την πρεμιέρα του “Style Me Up”, μίλησε για τη νέα τηλεοπτική πρόκληση ενώ αποκάλυψε ότι η φιλία του με το Νίκο Κοκλώνη περνάει μια μικρή κρίση.

Όσον αφορά το “Style Me Up”, ο Τρύφωνας Σαμαράς, στον ρόλο του beauty expert, θα αναλάβει να βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους να πετύχουν την αλλαγή που επιθυμούν. “Είμαι πολύ χαρούμενος. Μετά από πολύ καιρό θα κάνω κάτι που μου ταιριάζει. Μου αρέσει αυτό. Στη μεταμόρφωση αν δεν αλλάξεις το μαλλί και το κεφάλι σου, τι θα αλλάξεις; Οι περισσότερες γυναίκες δέχονται αλλά είναι και μερικές που έχουν τις αντιρρήσεις τους”, ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Τρύφωνα Σαμαρά για την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί για την αφίσα του “Style Me Up”, καθώς εκείνος βρίσκεται πιο πίσω από τους υπόλοιπους συντελεστές.

“Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι 25 χρόνια στη μόδα και δεν μου αρέσει να είμαι δίπλα στον Αλεξάνδρου και να φαίνομαι μικρότερος. Πιστεύω έπρεπε να είμαι ξεχωριστά από την επιτροπή. Εγώ δενν είμαι επιτροπή, είμαι beauty expert. Αυτό με ενόχλησε. Δεν ευθύνεται η επιτροπή αλλά ο Νίκος Κοκλώνης. Του το είπα απέξω απέξω, γιατί πρέπει να καταλάβει και ποιος είναι ο άλλος. Δεν είμαστε στα καλύτερά μας με το Νίκο. Δεν είμαστε όπως ήμασταν. Άλλο η δουλειά κι άλλο η φιλία. Στη δουλειά μου θέλω να προβάλλομαι όπως ακριβώς είμαι”

Δες το βίντεο:

Read More

And More