Τρύφωνας Σαμαράς: Ο διάσημος που συνάντησε στην Μύκονο με τους πέντε εκατομμύρια followers! [pics]

Η Μύκονος για ακόμη μία φορά “βουλιάζει” από Έλληνες celebrities και διεθνείς αστέρες! Τις τελευταίες ημέρες στο νησί των Ανέμων βρίσκεται και ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον καλό του φίλο, Νίκο Κοκλώνη. Ο γνωστός hair stylist σε μία από τις βραδινές εξόδους του στο κοσμοπολίτικο νησί είχε και μία ιδιαίτερη συνάντηση με διάσημο σχεδιαστή μόδας! Στην Μύκονο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο creative director του διάσημου γαλλικού οίκου Balmain!

Ο λόγος για τον Olivier Rousteing! Ο Τρύφωνας συνάντησε τον καλλιτεχνικό διευθυντή του περιώνυμου οίκου με τους πέντε εκατομμύρια followers στο Instagram, ο οποίος κάνει κολλητή παρέα με την Kim Kardashian, Kanye West, Jennifer Lopez και έχει σχεδιάσει όλα τα εντυπωσιακά ρούχα της Beyonce στην παγκόσμια περιοδεία της και όπως ήταν επόμενο έβγαλαν την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία.

Ο Olivier Rousteing – ο οποίος έχει καταγωγή από την Γαλλία –  μπορεί να είναι μόλις 32 ετών αλλά απολαμβάνει ήδη τεράστια επιτυχία! Η καριέρα του ξεκίνησε ως σχεδιαστής μόδας στον Roberto Cavalli και γρήγορα αναδείχτηκε ως ένας από τους πιο ταλαντούχους και με μεγάλη επιρροή ανθρώπους στον χώρο της μόδας.

https://www.instagram.com/p/Blms-wjF-Hs/?taken-by=olivier_rousteing

https://www.instagram.com/p/Bai6CdUFcuR/?taken-by=olivier_rousteing

https://www.instagram.com/p/BlNx8lFlJRI/?taken-by=olivier_rousteing

View this post on Instagram

At work #metgala2018

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

https://www.instagram.com/p/BebO3KLFDvl/?taken-by=olivier_rousteing

https://www.instagram.com/p/BbJW9vil4BI/?taken-by=olivier_rousteing

Read More

And More