Τρύφωνας Σαμαράς στο TLIFE: Οργισμένη απάντηση στον Ουγγαρέζο μετά τα σχόλια για το ταξίδι στην Ειδομένη

Στα Σκόπια με τον Βασίλειο Κωστέτσο βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο διάσημος hair stylist και ο Έλληνας σχεδιαστής, όμως, καθώς γυρνούσαν από το ταξίδι τους πέρασαν από την Ειδομένη και το σημείο συγκέντρωσης των προσφύγων, θέλοντας να δώσουν κάποια τρόφιμα και να βοηθήσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται ακόμη εκεί περιμένοντας να ανοίξουν τα σύνορα.

Ωστόσο, κάποιες φωτογραφίες και video που ανέβηκαν στο Instagram, από τη συνάντησή τους με τους πρόσφυγες προκάλεσαν αντιδράσεις. Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν αρνητικά το περιστατικό ήταν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό Ant1. Ιδιαίτερα ενοχλημένος, ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλά αποκλειστικά στο TLIFE για όλα όσα ακούστηκαν ξεκαθαρίζοντας πως το μόνο που ήθελε, ήταν να στείλει το μήνυμα ότι… “όλοι οι Έλληνες πρέπει να έρθουν κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους”.

“Δημήτρη Ουγγαρέζο βιάστηκες να κρίνεις γιατί εμείς εκεί πήγαμε για να βοηθήσουμε και να δώσουμε το μήνυμα “όλοι οι Έλληνες να έρθουν κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους”. Άλλο να βλέπεις το προσφυγικό ζήτημα από τα ΜΜΕ και άλλο να το ζεις από κοντά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας.

Και συμπλήρωσε: “Η εμπειρία μου στην Ειδομένη θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην ψυχή μου, βλέποντας τα παιδάκια να ποδοπατιούνται για μια σοκολάτα, μια καραμέλα και ένα μπουκάλι νερό. Και εμείς να τα πετάμε στο δρόμο. Η ανέχεια, η δυστυχία και η φτώχεια αποτυπωμένη σε όλο της το μεγαλείο. Μπορεί να το αντικρίσει κανείς στον καταυλισμό της Ειδομένης και να κάνει εμάς τους ανθρώπους να έρθουμε πιο κοντά στους συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη”.


Ο Τρύφωνας Σαμαράς πετά τις φουστανέλες στους πρόσφυγες ως ένδειξη συμπαράστασης, δηλώνοντας πως: “Ο ανδρισμός είναι στην ψυχή, στις πράξεις και στην τόλμη”.


Read More

And More