“Τσαντίρι” σε… XL δόση και Λάκης χωρίς όρια !

Επιστρέφει! Για να μας ξεσηκώσει, να μας διασκεδάσει και να μας συγκινήσει. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα είναι και πάλι κοντά μας την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στις 21:00 για να γίνει και πάλι της… Τρίτης. Ο μοναδικός σατιρικός λόγος του Λάκη, τα ανατρεπτικά βίντεο, τα σκετς εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, επιστρέφουν στον Αlpha για να φωνάξουν για άλλη μια φορά τις σκέψεις μας.
Επειδή δύο ώρες Αλ Τσαντίρι Νιουζ δεν είναι ποτέ αρκετές, η φετινή χρονιά ξεκινάει πρωτοποριακά! Για πρώτη φορά αυτή την Τρίτη, η εκπομπή από τις 23:00 θα συνεχιστεί για μία ώρα ακόμη μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αποκλειστικά μέσω live streaming στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/Live καθώς και στο Alpha Mobile App www.alphatv.gr/MobileApp, τη δωρεάν εφαρμογή του Alpha για smartphones και tablets.

Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, με την ελεύθερη σκέψη και έκφραση που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του, αυτή την επιπλέον ώρα, απαλλάσσεται από τους περιορισμούς του ΕΣΡ και γίνεται ακόμη πιο αποκαλυπτικό, τολμηρό και ανατρεπτικό. Στο διαδίκτυο, το τσαντίρι θα μετατραπεί σε ένα διαφορετικό δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό του και κυρίως τους νέους. Θα αποτελέσει σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων για τη ζωή τους, χωρίς λογοκρισία, χωρίς φίμωση, με απόλυτη ελευθερία.

Στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ είναι όπως πάντα όλοι ευπρόσδεκτοι. Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή μπορείτε να καλέσετε στο 212 212 5566.

Read More

And More