Τσικνοπέμπτη: Ποια κομμάτια από κρέας στα κάρβουνα είναι καρκινογόνα

Σε ποιον δεν αρέσει μια καλή και ζουμερή μπριζόλα στα κάρβουνα; Ποιος δεν λατρεύει γενικότερα τα ψητά κρέατα στα κάρβουνα, καθώς πιστεύουμε κιόλας πως είναι πιο υγιεινά, αφού κατά το ψήσιμο στη σχάρα «χάνουν» τα περιττά τους λίπη.

Η Τσικνοπέμπτη έφτασε και οι περισσότεροι έχουν κάνουν τις ετοιμασίες τους για κρεοφαγία με ψήσιμο στα κάρβουνα. Κάτι σαν… προπόνηση για το Πάσχα! Αμερικανοί επιστήμονες, όμως, έρχονται να ανατρέψουν αυτήν την αγαπημένη συνήθεια και υποστηρίζουν ότι τα κρέατα που έχουν ψηθεί στα κάρβουνα μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο στα νεφρά!

Διάβασε στο Iatropedia.gr τι να προσέχετε με το ψήσιμο των κρεάτων την Τσικνοπέμπτη

Read More

And More