Τυφώνας… “Survivor”! Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του.

Ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά της από τον Άγιο Δομίνικο η τηλεθέαση του “Survivor” και φέρνει τον ΣΚΑΪ στην κορυφή με ποσοστό 24,7% στο νεανικό κοινό.
Το “Survivor” για μια ακόμη φορά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, που στις γυναίκες 15-24 σκαρφάλωσε κατά μέσο όρο στο 75,1%, ενώ στους άνδρες 25-34 σημείωσε κατά μέσο όρο 71,7%. Το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.185.062 τηλεθεατές, ενώ στο νεανικό κοινό από 15-44 ετών, κατέγραψε κατά μέσο όρο 56,1%, φτάνοντας μέχρι και 65,8%.
Από τη μία, η ομάδα των «Μαχητών» μετά από αλλεπάλληλες ήττες κατάφερε να κερδίσει χθες το έπαθλο που ήταν κεφτεδάκια με πατάτες τηγανιτές, από την άλλη έχασε έναν παίκτη, αφού από το παιχνίδι αποχώρησε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Η παίκτρια που κατάφερε στη χθεσινή αναμέτρηση να κερδίσει δύο αγώνες και να αποδείξει πόσο δυνατή ήταν στα αγωνίσματα, επιλέχθηκε από το κοινό για να φύγει από το “Survivor”.

Την Κυριακή στις 9 το βράδυ ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor” έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τις ομάδες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» να διαγωνίζονται για το έπαθλο, που μόλις… αντικρίσουν θα παλέψουν για να το κατακτήσουν!

Read More

And More