Τζ. Αλοιμόνου: Ο γάμος μου με τον Παύλο είναι δώρο Θεού!

Τζ. Αλοιμόνου: Ο γάμος μου με τον Παύλο είναι δώρο Θεού! | tlife.gr

Έλειψε πάνω από δύο χρόνια, για την ίδια όμως είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Λαμπερή και φρέσκια όσο ποτέ, ανεβαίνει στο θεατρικό «Έκτο πάτωμα» χωρίς την παραμικρή… υψοφοβία! Άραγε η απουσία από τη θεατρική σκηνή, προκαλεί δέος σε μια ηθοποιό που επιστρέφει στο φως των προβολέων;

«Το μόνο που νιώθω είναι ο ενθουσιασμός της συμμετοχής σε μια μαγική παράσταση – και φυσικά η ευτυχία του να βρίσκομαι ξανά στο στοιχείο μου να ασκώ την τέχνη της ηθοποιού, αυτό που πάντα ήθελα να κάνω… Κάνω θέατρο γιατί το έχω ανάγκη καλλιτεχνικά. Είναι τόσο απλό, αλλά και αληθινό», δηλώνει η Τζίνα Αλοιμόνου σε συνέντευξή της στο «Θέμα People».

Η κρίση δεν περνά απαρατήρητη από την Τζίνα

«Η ελληνική τηλεόραση προσπαθεί να επιβιώσει με εισοδήματα που είναι το 1/3 των χρημάτων που διέθετε το 2009. Έχουν γίνει παντού περικοπές και δυστυχώς αυτό έχει αντίκτυπο στην ποιότητα. Γνωρίζω όμως, ότι όλοι οι συντελεστές κάνουν φιλότιμες προσπάθειες παρά την κρίση που χτυπά παντού. Πιστεύω πάντως ότι από τη σημερινή κατάσταση θα βγουν νέα ταλέντ, νέοι τρόποι έκφρασης και είναι φυσικό ότι όλα αυτά που βιώνουμε αντανακλώνται στην οθόνη και το σανίδι.».

Για τον πρωτοσέλιδο δεσμό της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και τον γάμο τους…

«Καταλαβαίνω γιατί και πώς γράφτηκαν διάφορα… εγώ όμως ένιωσα ότι το 2006 παντρεύτηκα τον σύντροφό μου, όχι έναν άνθρωπο με το επώνυμο Βαρδινογιάννης. Κι έτσι εκτίμησα ακόμα περισσότερο την οικογένειά του για τον τρόπο που με αγκάλιασε. Ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια και νομίζω πως όλοι έχουμε από ένα ταίρι. Ο γάμος με τον Παύλο είναι δώρο Θεού. Ο άντρας μου με στηρίζει στις επαγγελματικές μου επιλογές και με ενθαρρύνει να διατηρώ την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική μου ζωή…»

Για την κορούλα της

«Πιστεύω ότι οι γονείς εξελίσσονται χάριν των παιδιών τους. Έδωσα προτεραιότητα στην κόρη μου. Τη θήλαζα για 2,5 χρόνια γιατί ήθελα να έχω έναν επιπλέον δεσμό μαζί της…»

READ more