Τζ. Τζιβεριώτη: Όλες οι λεπτομέρειες για την βάφτιση της κόρης της!

Τζ. Τζιβεριώτη: Όλες οι λεπτομέρειες για την βάφτιση της κόρης της! | tlife.gr

“Η γέννηση της κόρης μου ήταν η πιο μεγάλη και δυνατή στιγμή της ζωής μου» είχε εκμυστηρευτεί στο TLIFE η Τζένη Τζιβεριώτη λίγες ώρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Το πρώην μοντέλο και ο σύζυγός της και επιχειρηματίας, Γιάννης Τσακουμάκος πλέον από τον περασμένο Νοέμβριο σε πελάγη ευτυχίας. Η μικρή έχει γίνει προτεραιότητα της ζωής τους ενώ σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και η βάφτιση της.

Η Τζένη έχει αναλάβει εξολοκλήρου την οργάνωση του μυστηρίου και όλες αυτές τις μέρες κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη μέρα της μικρής της πριγκίπισσας.

Το concept της βάπτισης θα είναι παραμυθένιο! Η ευτυχισμένη μανούλα, που διατηρεί κατάστημα με είδη βάπτισης και γάμου στη Σπάρτη, έχει ζητήσει και την βοήθεια καλών της φίλων έτσι ώστε η στιγμή να μείνει σε όλους αξέχαστη.

Μία από αυτές είναι και η Άντζυ Ανδριτσοπούλου η οποία επιμελήθηκε τις ιδιαίτερες προσκλήσεις με μοναδικές δημιουργίες της PersonArt. Πρόκειται για ένα όμορφο ξύλινο κουτάκι που έχει μέσα ένα ξύλινο μονόγραμμα με το αρχικό από το όνομα που θα δοθεί στη μικρή και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους καλεσμένους!

Η ταλαντούχα Άντζυ είναι πολύ χαρούμενη που θα συμβάλει με τον δικό της τρόπο στην χαρά της φίλης της και φυσικά θα δώσει το “παρών” στο μυστήριο της βάπτισης της μικρής Νίκης!

Η τελετή θα είναι λιτή και σε κλειστό κύκλο, με λίγους συγγενείς και στενούς φίλους. Βέβαια, ανάμεσά τους θα είναι και αρκετοί επώνυμοι. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, το οποίο βρίσκεται μέσα στο χώρο του bar restaurant που διατηρεί ο μπαμπάς της μικρής στο Χαϊδάρι. Στο «Telescope» θα γίνει στη συνέχεια το πάρτι μετά την βάπτιση της μικρής.

Δες φωτογραφίες από το ιδιαίτερο προσκλητήριο!

READ more