Tζαν Γιαμάν: Ο κούκλος Τούρκος πρωταγωνιστής της σειράς του ΣΚΑΪ έγινε το… “talk of the town”! [pics]

Έχει μακριά καστανόξανθα μαλλιά, βλέμμα λάγνο και αινιγματικό, μυώδες κορμί, αφοπλιστικό χαμόγελο, και … μπήκε στη ζωή μας, με τη βοήθεια του ΣΚΑΪ! Ο λόγος για τον Τούρκο και… κούκλο ηθοποιό Τζαν Γιαμάν ο οποίος πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του ΣΚΑΪ “Φτερωτός θεός” που προβάλλεται καθημερινά στις 20.50!

Από τη πρεμιέρα κιόλας της σειράς την Δευτέρα τα social media “πήραν φωτιά” και αναφέρθηκαν κυρίως στον Τζαν Γιαμάν και την τεράστια, γοητεία του. Ο Can Yaman, είναι το πρόσωπο της χρονιάς στην Τουρκία. Την άποψη αυτή δεν έχουν μόνο οι 4,5 εκατομμύρια ακόλουθοί του στο Instagram, αλλά και η τουρκική έκδοση του περιοδικού GQ, που τον Φεβρουάριο του 2019 τον ανακήρυξε Άνδρα της Χρονιάς. Την εντυπωσιακή του εμφάνιση την οφείλει όχι μόνο στις καλές συνήθειες άσκησης και διατροφής, αλλά και στα γονίδιά του τα οποία προέρχονται από όλες τις γωνιές των Βαλκανίων.

Συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά η επίσης δημοφιλής και πανέμορφη Demet Özdemir. Ηθοποιός και χορεύτρια οι γυναίκες στην Τουρκία λατρεύουν τις στυλιστικές της επιλογές. Τα περιοδικά και τα sites στη γειτονική χώρα γράφουν για το ειδύλλιο μεταξύ των δυο ηθοποιών οι οποίοι μέχρι στιγμής ούτε το έχουν διαψεύσει αλλά ούτε και το έχουν επιβεβαιώσει! Άρα κανείς δεν ξέρει αν είναι έρωτας στ΄αλήθεια ή διαφημιστικό κόλπο

Πάντως οι δυο τους είναι ιδιαίτερα ταιριαστοί!

Ο Τζαν που είναι όπως βλέπεις πολύ γυμνασμένος έχει κατηγορηθεί κάποιες φορές για εκρηκτική συμπεριφορά και κάποιοι έγραψαν πως είχε πετάξει ένα ποτήρι με τσάι σε συνάδελφό τους και μάλιστα για αυτή του την πράξη είχε καταδικαστεί σε 87 ημέρες φυλάκιση και πλήρωσε το πρόστιμο.

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσε πρόσφατα στη Βηρυτό όπου βραβεύθηκε η τηλεοπτική σειρά επιβεβαίωσε την είδηση πως τον Ιανουάριο του 2020 θα παρουσιαστεί στο στρατό για την στρατιωτική του θητεία και για αυτό το λόγο θα αναγκαστεί να  κόψει κοντά τα μαλλιά του που είναι ένα σημαντικό κομμάτι της γοητείας του. “Ισως και να είμαι καλύτερος με το νέο λουκ”! είπε ο ηθοποιός γιατί τα μαλλιά μου για να ξαναμακρύνουν θα χρειαστούν τουλάχιστον τρία χρόνια!

 

https://www.instagram.com/p/BvjjbnPh72k/

Η υπόθεση του σήριαλ

Η ιστορία ξεκινά με τη Σανέμ, που ανοίγει κάθε πρωί, στη θέση του πατέρα της, Νιχάτ, το μπακάλικο που ανήκει στην οικογένειά της, καθώς εκείνος από μικρή ηλικία, τις πολύ πρωινές ώρες, υποφέρει από δύσπνοια. Η Σανέμ είναι, σε αντίθεση με την αδελφή της, Λαλέ, ένα κορίτσι φυσιολογικό, χαρούμενο και γεμάτο ζωή. Όνειρό της είναι να γίνει συγγραφέας και να ζήσει κάποτε στα νησιά Γκαλαπάγκος!

Η Σανέμ μαθαίνει ότι στη διαφημιστική εταιρία όπου εργάζεται η αδελφή της ζητούν προσωπικό. Κάνει αίτηση, προσλαμβάνεται, και από εκεί κι έπειτα αρχίζει η περιπέτειά της. Ο ιδιοκτήτης του περιοδικού, κύριος Αζίζ, έχει δύο γιους, τον Τζαν και τον Εμρέ. Η Σανέμ, για την οποία τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά αφότου αρχίζει να δουλεύει στο περιοδικό, αρχίζει να αναπτύσσει μια στενή σχέση με τον Τζαν.

Ο Τζαν είναι ένας όμορφος, περιπετειώδης νέος, λάτρης των σπορ και της φύσης, που λατρεύει να περνά χρόνο μακριά από την κοντόφθαλμη λογική της ζωής στην πόλη. Ανάμεσα στον Τζαν και τη Σανέμ θα δημιουργηθεί ένας ιδιαίτερος δεσμός γεμάτος περιπέτειες και βαθιά συναισθήματα.

Read More

And More